Armo ja Totuus -seurakunta palvelee pesachinakin

Pitkäaikaisen yhteistyöseurakuntamme, Armo ja Totuus (Grace and Truth) -seurakunnan pastori David Zadok raportoi Israelista juutalaisen pääsiäisen eli Pesachin kynnyksellä seurakuntansa muuttuneesta toiminnasta. Pesachia vietetään Israelissa keskiviikkoillasta 8.4. aina 16.4 asti. Patmoksen työn merkitys korostuu näinä poikkeuksellisina aikoina.

armo_ja_totuus_keskikoko

Tarkoituksemme oli viime sapatinaattona eli perjantaina viettää pääsiäisjuhlaa holokaustista selvinneiden vanhusten kanssa. Mutta luonnollisesti meidän oli peruttava tilaisuus koronaviruksen vuoksi.

Meidän on kuitenkin näinä haastavina ja nopeasti muuttuvina aikoina osoitettava Kristuksen rakkautta kaikille ihmisille, ja aivan erityisesti holokaustista selvinneille. Ennen kaikkea meidän tulee olla luovia löytääksemme tapoja heidän tavoittamiseensa näiden rajoitusten ja sääntöjen keskellä.

Pastori David Zadok tyttärensä Hadasin kanssa jakamassa Patmos-apua.

Siksi me viime viikolla täällä Armo ja totuus -seurakunnassa päätimme ostaa jonkin verran ruokatarvikkeita ja myös matsa-leipää ja muita pääsiäisen tarvikkeita ja toimittaa ne niille holokaustista selvinneille, joiden kanssa olemme tekemisissä. Olemme jo toimittaneet näitä paketteja Sderotissa, Askelonissa, Ashdodissa ja Bnei Ashissa, mutta tarvitsevia on vielä paljon, ja yritämme tehdä parhaamme tukeaksemme heitä kaikkia.

Tällaisina aikoina, kun olemme lukuisten rajoitusten vuoksi sulkeutuneet koteihimme, meidän tulee ajatella oman yhteisömme vanhuksia ja puutteessa eläviä ihmisiä ja osoittaa heille Kristuksen rakkautta.

Olemme kiitollisia siitä, että Patmos Lähetyssäätiön jatkuvan tuen kautta meillä on mahdollisuus viedä lähetyskäskyä eteenpäin – jopa tällaisina aikoina. Näinä päivinä tukeanne ja rakkauttanne tarvitaan entistäkin enemmän, koska monet ovat peloissaan lukkiutuneet koteihinsa vailla toivoa tulevasta.

Rukoilkaa edelleen meidän puolestamme, että voisimme tänäkin pääsiäisen aikana jakaa heidän kanssaan sen ainoan todellisen toivon, joka meillä on ylösnousseessa Messiaassa.

Kiitos rukouksistanne ja tuestanne – Siunattua pääisäisjuhlaa teille jokaiselle

DAVID ZADOK
Armo ja Totuus -seurakunnan pastori
Kanot, Israel