Avustuskuormat tulivat suureen tarpeeseen Romaniassa

Vuoden alussa lähetimme Romaniaan kaksi suurta humanitaarisen avun lähetystä. Ensimmäinen rekka meni Botosanin alueella Pentru Tine -järjestölle ja toinen rekka meni Oradean alueelle People to People -järjestölle. Näiden lisäksi lähetimme kolmannen rekan People to People -järjestölle muutama viikko sitten.

Romanian avustus

Kiitos kaikille lahjoittajille ja esirukoilijoille! Upeaa, että voimme tehdä tätä yhdessä, jokainen oman osuutensa tässä suuressa operaatiossa. Te mahdollistatte sen, että nämä kristilliset järjestöt voivat auttaa lähialueiden yhteisöjä ja samalla kertoa ihmisille ilosanomaa Jeesuksesta.

Pentru Tine -järjestöä johtaa Sebastian ja Diana Mariniuc. He veivät avustustavaraa pakettiautolla Ramnicu Valceaan, jossa myös jaettiin viime vuonna Operaatio Joulun Lapsi -projektin kenkälaatikkolahjoja.

Tässä terveiset Ramnicu Valceasta:

”Me haluamme kiittää teitä kaikista lahjoista ja ajatuksista meitä kohtaan. Palkitkoon Herra teidät, kuten Hän on luvannut Hänen sanassaan. Ihmiset ovat hyvin kiitollisia teille ja Jumalalle kaikista avustustarvikkeista, joita olette lähettäneet. Kiitokset tulevat kahdesta köyhästä romaniyhteisöstä, jossa on paljon lapsia ja työttömyyttä. Vanhemmat ansaitsevat elantonsa kausittaisilla töillä, kuten poimimalla marjoja.”

Mircea Munteanu, Ramnicu Valcea

LEENA METSÄMÄKI
Lähetystoimiston vastaava