Beirutin räjähdyksen uhreilla on myös Sanan nälkä!

Libanon on toipumassa pikkuhiljaa Beirutin tuhoisasta räjähdyksestä. Ihmiset ovat järkyttyneitä ja monet etsivät apua Jumalalta. Patmos on ollut auttamassa Beirutin uhreja ensimmäisten joukossa. Kanavoimme kiireisen apumme luotettavan kumppanimme Laupiaan Samarialaisen Kukkaro -järjestön kautta.  Nyt on suoran tuen vuoro Libanonin Allianssi-seurakunnalle.

Ihmiset jonottavat hakemaan apua

Seurakuntalaisia ja raamattukoululaisia varjeltiin

Patmoksen lähetystyö Libanonissa ulottuu aina 1970-luvulle ja yhteistyöhön mm. Libanonin kansallisen Allianssikirkon ja sen pastori Sami Dagherin kanssa. Räjähdyksestä johtuvat, valtavat jälleenrakennustarpeet tietäen lähestyimme Sami Dagherin vävyä Milad Dagheria, joka toimii Allianssikirkon raamattukoulun johtajana ja pastorina.

Soitimme Milad Dagherille Beirutiin. Hän kertoi moninaisesta puutteista, joita ihmisillä on, mutta myös siitä, että ihmisten kaipaus Jumalan puoleen on merkittävästi kasvanut.

Kysyttäessä raamattukoululaisten ja seurakuntalaisten tilanteesta hän kertoi, että Jumala varjeli heidät kaikki kuin ihmeen kautta. Vaikka seurakuntarakennus sijaitsee vain kahden kilometrin päässä räjähdyksestä ja kaikki tilat vaurioituivat todella pahasti, kaikki ihmiset säästyivät täysin loukkaantumatta. Joidenkin kohdalla siirtyminen turvallisempaan kohtaan rakennuksessa oli tapahtunut vain minuutteja ennen räjähdysaaltoa.

Jumalan Sana tuo lohdun ja iankaikkisen avun

Allianssikirkon uskovat tekevät kaikkensa auttaakseen räjähdyksen uhreja ja samalla jakaen evankeliumia Jeesuksesta. Heidän omat toimitilansa, niin raamattukoulun, seurakunnan kuin asuntoloidenkin, ovat jo hyvää vauhtia korjattu käyttökuntoon.

Milad Dagher sanoo, että nyt on evankelioinnin aika. He jakavat arabiankielisiä Uusia Testamentteja kaikille halukkaille. Menekki on ollut niin suurta, että varastot ovat huvenneet.

Libanonista on kyllä saatavissa Uusia Testamentteja, mutta varoja niiden hankkimiseksi ei ole. Siksi Patmos Lähetyssäätiö haluaa ojentaa auttavan käden. Olemme lupautuneet hankkimaan 5000 kappaletta Uusia Testamentteja Allianssikirkon jaettavaksi.

Yhden testamentin hinta on noin 2.50 € kappale. Tule mukaan kylvämään iankaikkiseen elämään.

Kuinka monta uutta testamenttia sinä voisit antaa?

Lahjoita tämän sivun lahjoittimella tai pankissa kansojen evankelioinnin viitteellä 79015.

Kiitos lahjastasi!

LEENA METSÄMÄKI
Lähetystoimiston vastaava