Etsimme joukkoomme toimistoassistenttia

Etsimme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia vastaamaan erilaisista toimistorutiineista Helsingin toimistollemme Haagaan.

Selecting person for the job. Personnel, employment and recruitment concept.

Olemme vuonna 1971 perustettu suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva kristillinen lähetysjärjestö, joka tekee lähetys- ja kehitysaputyötä noin 20 maassa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, kansainvälisesti orientoituneen toimintaympäristön ja mahdollisuuden osallistua Jeesuksen lähetyskäskyn toteuttamiseen kanssamme.

Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluu:

  • puheluiden ja sähköpostien vastaanottaminen/niihin vastaaminen
  • toimistolle tulevien vieraiden vastaanottaminen sekä huolenpito heistä
  • kokous- ja tilaisuusjärjestelyt mm. kahvitusten järjestäminen, tarjoilutilaukset
  • saapuvan ja lähtevän postin koordinointi
  • toimistotarviketilaukset
  • matkavarauksissa avustaminen
  • toimiston juoksevien asioiden hoitaminen sekä yleisen viihtyvyyden ylläpitäminen

Toivomme sinulta:

Positiivista ja reipasta asennetta. Olet toimeen tarttuva, itseohjautuva ja auttavainen. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu-, toimisto- tai aulapalvelutyöstä on etu. Työ edellyttää hyviä IT-taitoja (erityisesti Officen työkalut) sekä sujuvan suomen lisäksi englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta myös joustavuutta työaikojen ja työtehtävien osalta sekä ajokorttia. Toimistoassistentin tehtävä on työyhteisön kannalta tärkeä ja luot omalla asenteellasi positiivista ilmapiiriä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen Marja Kulmalalle osoitteeseen marja.kulmala@patmos.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kuulemmehan sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Marja Kulmalalta numerosta 09 3152 1963 tai sähköpostitse marja.kulmala@patmos.fi