Eve ja Ossi uusina Operaatio Joulun Lapsen kummeina

Eve ja Ossi ovat duo, joka tunnetaan kauniisti yhteen sopivista äänistään ja oivaltavista ja elämänmakuisista lauluistaan. Heidän sanoituksiinsa kuulijan on helppo samaistua. Eve ja Ossi keikkailevat ahkerasti eri puolilla Suomea ja esiintyvät täysille saleille.

Eve-ja-ossi-artikkeli-header-kuva-3

Mahtava uutinen on se, että Eve ja Ossi ovat lupautuneet tämän vuoden Operaatio Joulun Lapsen kummeiksi. Molemmille heille on tärkeätä evankeliumin eteenpäin meneminen ja se, että myös lapset saavat kuulla ilosanoman. Eve on koulutukseltaan erityisopettaja ja lapset ovat sitäkin kautta lähellä hänen sydäntään.

-Oli valtavan suuri ilo ja kunnia, että saimme kutsun tähän tehtävään. Operaatio Joulun Lapsi on meidän molempien mielestä valtavan hieno konsepti, mahtava väylä tehdä konkreettista hyvää ja sitä kautta viedä Jumalan suurta ilosanomaa, sanoo Ossi.

-Me ollaan äidin kanssa jo useamman vuoden ajan käyty ostamassa lahjoja varten erilaisia tarvikkeita ja pakattu niitä. Se on meidän yhteinen, syksyyn kuuluva, tärkeä juttu, kertoo Eve.

Tämä hieno eteläpohjalainen pariskunta on esiintyjänä syksyn mittaan kolmessa Operaatio Joulun Lapsen konsertissa. Heidän tarinaansa nähdään nettisivuillamme ja Operaatio Joulun Lapsen sosiaalisessa mediassa. He ovat lupautuneet tuomaan Operaatio Joulun Lasta esiin myös omilla sosiaalisen median kanavillaan. Syksyn huipennus tulee olemaan kenkälaatikkolahjojen jakelumatka, johon Eve ja Ossi lähtevät mukaan.

Operaatio Joulun Lapsen tiiminä toivotamme Even ja Ossin lämpimästi mukaan ja siunaamme heidät tähän tehtävään.

Even ja Ossin OJL-konsertit:

La 30.9. klo 18, Helsinki, Meilahden kirkko, Operaatio Joulun Lapsi -kampanjan avaus

La 21.10. klo 18, Seinäjoki, Helluntaiseurakunta

Su 22.10. klo 15 Saarijärvi, Saarijärvi-sali