HalpaHalli Joulun Lapsen tukijana jo vuodesta 2014

Kokkolan Halpa-Halli oli viisi vuosikymmentä sitten pieni myymälä, joka on sittemmin laajentunut yhdeksi Suomen suurimpiin kuuluvaksi halpakauppaketjuksi 36 myymälän ja kaikkialla toimivan verkkokauppansa ansiosta. HalpaHalli myy kaikkea aina ruoasta rautatavaraan.

Joulun Lapsi HalpaHalli

Operaatio Joulun Lapsi -keräystä HalpaHalli on tukenut kuuden vuoden ajan ja kaikki sen myymälät toimivat palautuspisteinä, joihin lahjoittajat voivat tuoda valmiita kenkälaatikkolahjojaan. Markkinointipäällikkö Juha Hakala on ollut itse jakamassa joulupaketteja Romaniassa ja nähnyt, miten apu menee perille.

Patmos Lähetyssäätiö tiesi HalpaHallin olevan hyväntekeväisyyttä harjoittava yritys ja niinpä Patmoksesta esitettiin HalpaHallin johtajille yhteistyötä Operaatio Joulun Lapsen merkeissä.

Markkinointipäällikkö Juha Hakala kertoo, millaiset kriteerit heidän yrityksellään on yhteistyölle.

– Teemme itsekin hyväntekeväisyyttä ja olemme tukemassa eri toimijoiden kautta projekteja paikallisesti. Meille on tärkeää, että kumppani on luotettava ja että apu menee perille, olipa se sitten täällä kotimaassa tai ulkomailla. Keskustelujen myötä syntyi yhteistyö Patmoksen kanssa, joka todellakin on luotettava kumppani ja Operaatio Joulun Lapsi on työ, jossa apu menee todella perille asti ja hyvin tärkeään tarpeeseen.

Yhteistyö HalpaHallin kanssa on jatkunut jo useita vuosia ja jälleen tänä vuonna HalpaHallien myymälät ottavat paketteja vastaan keräyksen aikana. Valmiita kenkälaatikkoaihioita on myös tarjolla kaikissa myymälöissä.

HalpaHallin markkinointipäällikkö Juha Hakala.

Juha Hakala tahtoo rohkaista yksityisiä ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä tulemaan mukaan auttamaan Operaatio Joulun Lasta.

– Haluan rohkaista kaikkia lähtemään mukaan tähän hyvään keräykseen. Ensinnäkin sen vuoksi, että tiedämme, että apu menee perille. Toiseksi sen vuoksi, että tarve on todellinen. Itsekin paikan päällä käyneenä tiedän, miten apu vaikuttaa kohteessa, kun se on omin käsin viety perille, miten se vaikuttaa siellä ihmisiin ja heidän yhteisöihinsä. Suosittelen projektia oikein lämpimästi ja haastan jokaista mukaan!

ANTTI KAIKKONEN
Operaatio Joulun Lapsi -logistiikka ja yhteistyöt

Patmos Lähetyssäätiö kiittää lämpimästi HalpaHalli-ketjua ja kaikkia yhteistyökumppaneita, yrityksiä ja yhteisöjä Operaatio Joulun Lapsi -yhteistyöstä.

HalpaHallin myymälöiden osoitteet löytyvät www.halpahalli.fi/myymalat ja verkkokauppa: www.halpahalli.fi