Hoitaisitko sinä Jeesuksen ruumiin haavoja? Vainotut kristityt tarvitsevat apuasi

Jeesuksen seuraajia voidaan kiduttaa ja surmata. Heidän ruumiinsa voidaan polttaa tuhkaksi ja tuhkat hajottaa taivaan tuuliin. Valtakuntaa, jonka Hän perusti kuolemansa ja ylösnousemuksensa kautta, eivät mitkään tämän maailmanjärjestyksen mahdit ja mahtajat kuitenkaan voi järkyttää. Mikään väkivallan muoto ei voi keskeyttää sitä pelastuneitten pyhien liikettä, joka Pyhän Hengen kuljettamana tälläkin hetkellä matkaa kautta kärsimysten taivaalliseen voittoon ja palkinnonjaon paikalle.

Kiinalainen kristitty

Edellä olevassa tekstikappaleessa on kiteytettynä koko totuus Jeesuksen Kristuksen pyhällä verellä ostetun ja varjellun kristikunnan todellisuudesta.

260 miljoonaa kristittyä kokee vakavaa vainoa

Juuri nyt täytyy olla mahdollista ainakin hetkeksi hengessä sulkeutua marttyyrien kidutuskammioihin, rukoilla heidän kanssansa ja antaa vähästäkin rahastamme heidän avuksensa.

  • Vainotut kristityt ympäri maailmaa kokevat väkivaltaa ja heitä surmataan.
  • Kristittyjä naisia ja heidän lapsiansa vainotaan, kaapataan, pahoinpidellään ja surmataan.
  • Monet kristityt joutuvat pakolaiseksi kasvavien vainojen vuoksi.

“Älkää unohtako tehdä hyvää ja jakaa omastanne, sillä sellaisiin uhreihin Jumala mieltyy.” Hepr. 13:16

Voit auttaa vainojen uhriksi joutuneita!

Ja mikä ihmeellisintä, saat auttaa! Se on Jumalan tahto. Se on apuamme tarvitsevien keskuudesta nouseva, rukouksilla höystetty anomus. Se on Patmos Lähetyssäätiön olemassaolon ainoa syy ja tarkoitus.

RUKOILE marttyyrien, heidän omaistensa, seurakuntiensa, kansojensa tilanteitten puolesta.

TOIMI. Luo rukouspiirejä alkaen kodistasi, seurakunnastasi ja kristittyjen ystäviesi keskuudesta.

UHRAA. Muistamalla tänään omallamme marttyyrikirkkoa sen tarpeissa istutamme kasvua, joka vaikeiden aikojen tullessa kohdalle toimii kokonaisvaltaisesti.

TIEDOTA Uuden testamentin seurakuntaverkosto pidettiin Jumalan Hengen vaikutuksesta tietoisena Kristuksen ruumiin taisteluista, voitoista ja tappioista. Varustaudu tiedolla ja kerro edelleen.

“Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itse kahleissa heidän kanssaan, muistakaa pahoinpideltyjä, onhan teillä itsellännekin ruumis” Hepr. 13:3

Rukous vangittujen puolesta

Herra. Sinä elät. Sinä olet Jumala, valmiina toimintaan. Sinä olet Jumala joka näet. Sinä olet Jumala joka kuulet. Niinpä me rukoilemme Sinua vankeudessa olevien puolesta. Pyydämme että rohkaiset ja annat heille voimaa. Asetamme heidän perheensä käsiisi. Suo heille rauhasi. Rukoilemme heidän kiduttajiensa sielujen puolesta: tee heistä Sinun pyhiä seuraajiasi. Käytä veljiämme, sisariamme rakentaaksesi seurakuntaasi. Tule, Herra Jeesus!

Lue lisää aiheesta uusimmasta julkaisustamme: