Jotta he saisivat kuulla!

Rakas Patmos-ystävä! Elämme kummallisia aikoja, ja eri puolilla maailmaa, myös Euroopassa, tummia pilviä on kertynyt taivaalle. Maailman johtajien todellisista päämääristä on vaikea saada selkoa. Tuntuu, kuin musta olisikin valkoista ja se, mikä ennen oli totta, on nyt valhetta ja päinvastoin. Kun seuraa uutisia maailman tapahtumista, niistä saa usein tällaisen vaikutelman. Mikä on totuus? Mitä me voimme tehdä?

maasai man with a baby donkey

Me tiedämme, kuka on totuus!

Jeesus sanoi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä.” (Joh. 14:6.) Tämä Jeesuksen lause itse asiassa sisältää kaiken oleellisen. Me, jotka olemme Hänen omiansa, voimme päästä selville siitä, mikä todella on totta, mikä suunta on oikea, ja mistä todellinen elämä löytyy.

Äskeinen Jeesuksen lause jatkuu seuraavasti: ”ei kukaan tule isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” Se on ainoa totuus pelastustiestä.

Me tiedämme myös suurimman ja tärkeimmän missiomme: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” (Mark. 16:15.)

Evankeliumi on vastaus tämän maailman hätään, pelkoon ja totuuden etsintään. Evankeliumi on persoona, Immanuel, Jumala meidän kanssamme.

Sinä voit jouduttaa Herramme paluuta!

Raamatussa sanotaan, että tulee aika, jolloin kukaan ei voi tehdä työtä. Sitä ennen tämä sanoma tiestä, totuudesta ja elämästä pitää saarnata kaikille kansoille. Nyt työnteko on vielä mahdollista! Emme tiedä, kuinka kauan.

Seiso rinnallamme, käsi kädessä, jotta mahdollisimman moni saisi kuulla Pelastajasta ja rauhanlahjoittajasta, ja voisi saada nimensä ikuisen elämän kirjaan!

Julistamalla sanomaa ainoasta tosi Totuudesta me myös joudutamme Herramme Jeesuksen paluuta. Raamattu sanoo sen lyhyesti ja ytimekkäästi:

”Tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14.)

Olemme valmistaneet Sinulle erikoispostituksen Patmoksen lähetystyöstä
kaikkein vaikeimmin saavutettavien kansojen, mm. luonnonkansojen ja muslimien keskuudessa.

Lue tätä lähetystämme rukoillen ja kysyen, mikä olisi Sinun osasi, jotta kansat saavat kuulla Vapahtajasta.

LEENA METSÄMÄKI

Lue Kansat Jeesukselle -lehti: