Joulun Lapsen ilta oli menestys

Sunnuntaina 19.11. Radio Patmoksella ja Radio Deissä järjestetty Joulun Lapsen ilta oli  menestys. Operaatio Joulun Lapselle kerättiin illan aikana yhteensä noin 57 000 euroa. Kiitos jokaiselle lahjoittaneelle ja lupauslahjan tehneelle.

403706450_812090027593932_9100750712280951154_n

Operaatio Joulun Lapsen ilta radiossa järjestettiin 19.11. Illan tavoite oli kerätä Joulun Lapselle varoja mm. kenkälaatikkolahjapakettien kuljetuksiin ja muihin Operaatio Joulun Lapsen käytännön kuluihin. Ilta koostui monesta haastattelusta niin studiossa kuin puhelimitse, ja tunnelma olikin innostunut ja odottava. Meitä oli Patmos-talolla koolla lähes koko Radio Patmoksen ja Joulun Lapsen henkilökunta ja sen lisäksi vapaaehtoisia.

Oma tehtäväni oli vastaanottaa lupauslahja puhelimessa. Soittajia oli paljon, yhteensä monta sataa, ja puhelut olivat jälleen osoitus siitä, kuinka me suomalaiset haluamme olla mukana auttamassa ja antamassa omastamme. Monet soittajat kertoivat, että kokevat, että juuri tämä työ on merkityksellistä.

Markku Vuorinen oli tänä vuonna äänessä illan aikana.

Ilta oli hieno menestys. Pääsimme upeasti tavoitteeseen. Tällä lahjalla saamme rekat lähtemään kohdemaihin; muun muassa kuljetusten kulut ovat viime vuodesta kaksinkertaistuneet. Lisäksi varoja käytetään lahjapakettien täyttämiseen tarkistuksen yhteydessä, evankelioimismateriaalien ja Suuri seikkailu -opetuslapsikoulumateriaalien hankkimiseen.

Olemme kiitollisia jokaiselle lahjoittajalle ja erityisesti Jumalalle tästä illasta. Jokainen lahjoittaja voi olla täysin varma siitä, että paketit toimitetaan turvallisesti perille apua tarvitseville lapsille. Romanian, Moldovan sekä Ukrainan lapset saavat tänäkin vuonna joulun ja kuulevat joulun evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta. Suuri kiitos kaikille teille! Vielä voitte tulla mukaan.

NINA DAWOOD
Operaatio Joulun Lapsen koordinaattori