Juhlat jatkuvat! Patmos 50+ tapahtuma Helsingissä 11.9.2022

Alkaen Jerusalemista maailman ääriin!
Israelin elämäksi ja kansojen pelastumiseksi!

SUNNUNTAINA 11. syyskuuta, 2022 klo 15 ja klo 18.
Kalliolan Setlementtitalo, Sturenkatu 11, Helsinki.

Pääpuhujana pastori STEPHEN KHOURY Jerusalemista!

 

Tule ja koe Patmoksen 50-toimintavuoden juhlaelämys.

KLO 15KRISTILLINEN MEDIA – “MINÄ ANNAN TEILLE TULEVAISUUDEN JA TOIVON” – Päätoimittajat ajankohtaisessa tentissä: LEO MELLER (Radio Patmos), MARTTI OJARES (TV7), KIRSI ROSTAMO (Radio Dei). Juontajina SATU PANULA ja MARKKU VUORINEN.

KLO 17:00 KAHVITAUKO Tapaa tauolla Radio Patmoksen tuttuja toimittajia ja radioääniä sekä Patmoksen työntekijöitä. Puolestasi rukoillaan.

KLO 18 – PATMOS 50+ VUOTTA – ”MITÄ SINÄ NÄET?”
Kuinka toiminnanjohtajien kolme sukupolvea näkevät Jumalan antaman kutsun Patmokselle rajusti muuttuvassa maailmassa? LEO MELLER, PIRKKO SÄILÄ, PASI TURUNEN. Juontaa LEENA METSÄMÄKI.

Yhteislaulut ja musiikki HANNU GRÖNROOS ja PIRITTA POUTALA

Iltatilaisuuden pääpuhujana STEPHEN KHOURY Jerusalemista:
AJAN MERKIT JA JEESUKSEN PALUUN ODOTUS JERUSALEMIN HORISONTISTA– MITÄ HERRA NYT TEKEE LÄHI-IDÄSSÄ?
Tulkkina Pasi Turunen.

Esittely: Pastori STEPHEN KHOURY toimii Jerusalemin Calvary Churchin (Golgata kirkko) pastorina sekä Holy Land Missions -järjestön johtajana. Kansainvälisesti hänet tunnetaan innostavana julistajana, jonka sydämellä on Jeesuksen paluun profeetalliset ajan merkit Lähi-idässä. Hän on puhunut konferensseissa muun muassa Franklin Grahamin, James Dobsonin, ja entisen varapresidentti Mike Pencen rinnalla. Kristittynä arabina Khoury myös toimii Israelissa siltana juutalaisten ja kristittyjen sekä juutalaisten ja arabien välillä. Yhteyksiensä kautta Khourylla on harvinainen näköalapaikka Lähi-idän tapahtumien kulissienkin taakse ja evankeliumin vaikutukseen alueella. Häntä on haastateltu lukuisissa uutiskanavissa, kuten FOX Newsissa, CBN:ssä ja monissa muissa. Vuonna 2021 Khoury nimettiin Yhdysvaltojen kongressin Israel ystävyyssäätiön (Israel Alliance Foundation) sivulla yhtenä 50:stä Israelin merkittävimmästä kristitystä ystävästä maailmassa.