Jumalan kutsumana ja Patmoksen tukemana Etelä-Sudaniin

7936-Moses_Loli2.jpg

“Amerikkaan tuloni jälkeen Herra on antanut minulle mahdollisuuden olla muissa maissa opiskelijana, mutta myös Hänen salaisena evankeliumin julistajanaan. Minulla on ollut etuoikeus käydä tänä aikana kolme kertaa Afrikassa ja kahdella vierailullani päästä myös Etelä-Sudaniin. Jokaisella käynnilläni Afrikassa haluni palata takaisin tuohon maanosaan on kasvanut yhä suuremmaksi. Nyt tuo mahdollisuus on viimeinkin käsillä! Matkalaukkuni on jo lähes pakattu, ja odotan paluuta Etelä-Sudaniin suorittaakseni loppuun joitakin lääketieteellisen koulutukseni osa-alueita. Jumalan armosta Etelä-Sudanin terveysministeriö on hyväksynyt anomukseni päästä Juban opetussairaalaan. Tämä on todellakin tilaisuus, josta olen kiitollinen Jumalalle ja niille, jotka rukoilevat kanssani. Tämä on rukousvastaus. Ehkä seuraava uutiskirjeeni tulee Etelä-Sudanista. Voin vihdoinkin vastata kutsuun saapua kotiin Etelä-Sudaniin”, Moses Loli kirjoittaa uutiskirjeessään.

——————————————————————————————————

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN PUOLESTA KIITOS sinulle, joka olet seissyt Moseksen rinnalla monissa vaiheissa. Sinua ja muitakin pyydämme jatkamaan tämänkin lääketieteellisen koulutuksen vaiheen loppuun, että Moses pääsisi kaikilla lahjoillaan palvelemaan kansaansa Etelä-Sudaniin. Koulutus on viisasta, pitkän tähtäimen sijoittamista nuoren ihmisen elämään. Jumala käyttää ihmisiä valtakuntansa rakentamiseen. Rukouksenamme on ollut ja on edelleen, että Moseksen persoonassa saavat yhdistyä lääkäri ja evankelista, että koko ihminen tulisi autetuksi ajassa ja perille taivaaseen asti. Kiitos, että haluat antaa siunauksen Moseksen kautta edelleen monille, päämääränä täysi määrä sudanilaisia heimoja taivaaseen.

Marja Rantanen
Lähetyslääkäri


Jos haluat saada Moseksen uutiskirjeen, ota yhteyttä osoitteella: PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ, Pajuniityntie 1, 00320 HELSINKI; puh. 0293 400 500; sähköposti: patmos (at) patmos.fi