Kahdella kädellä Beetlehemissä

Patmoksen lähettinä toiminut perhe joutui lähtemään nopeasti pois Egyptistä. Perhe muutti Jerusalemiin, jossa kohtasi egyptiläissyntyisen evankelistan John Zayatin. Johnilla oli näky evankelioida Israelin arabeja. Patmoksen avustuksella lähettimme ja John perustivat vuonna 1989 Jerusalemin kristillisen lähetyksen JEO:n Työn arabiankielinen
nimi tarkoittaa ”evankeliumia pyörillä”.

alttiuden jalat

Työn alussa jaettiin kristillisiä äänitteitä ja esitettiin elokuvia kylien ja kaupunkien aukioilla. Vuonna 1995 jumala kutsui JOhn-veljemme äkillisesti kotiin. Työtä jäivät jatkamaan hänen sisarenpoikansa Nashat sekä Rami Fellemon, joka nyt johtaa JEO-järjestöä. Pienestä alusta on kasvanut palvelutyö, joka toimii Israelissa, Länsirannan alueella ja Gazassa. JEO tavoittaa erityisesti lapsia ja nuoria, mutta myös avun tarpeessa olevia perheitä Jeesuksen syntymäkaupungissa Beetlehemissä Connect-keskuksen kautta.

Lähetyksen Herra kysyy alttiuden jalkojen askelia

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖLTÄ saamamme säännöllinen tuki on hyvin tärkeä ja
keskeinen osa JEO-työtä.

Ilman tätä tukeanne sadat perheet joutuisivat jäämään ilman ruoka-apua ja näin ollen heidän pöydällään ei olisi ruokaa. Erityisesti näinä aikoina, jolloin pandemia vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään täällä ja ihmiset ovat vailla työtä. Palvelemme yhteisöä, jossa tuhannet ihmiset ovat vaikeuksissa ja heillä ei ole mahdollisuutta edes perustarpeisiin. Patmoksen avulla me olemme täyttämässä tätä kuilua.

Ilman Patmoksen tukea monet lapset ja teini-ikäiset eivät pääsisi mukaan ohjelmiin, joita heille järjestämme. Olemme saaneet opetuslapseuttaa monia nuoria ja tavoittaa Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla ryhmiä, joita ei ole ennen tavoitettu kristillisellä sanomalla. Teidän avullanne Connect Kids -lastenohjelmista on tullut todellisuutta.

Ilman Patmoksen jatkuvaa, säännöllistä ja anteliasta tukea meidän olisi vaikeaa kertoa Jeesuksen Kristuksen evankeliumia median kautta tuhansille ihmisille ja seurata heidän kasvuaan. Monet etsivät totuutta ja kysyvät uskon perusteista. Tahdomme vastata heille ja kutsua heitä ottamaan vastaan Jeesuksen.

Vuoden 2022 aikana toiveemme on syventää työtämme ihmisten avuksi:

  • Beetlehemin Connect Kids -toiminta toteutettaisiin kolmessa eri kohteessa Israelissa ja Länsirannalla. Tavoitteena on saada enemmän lapsia opetuslapseuttamisen piiriin.
  • Tahdomme tiivistää yhteyttä lasten ja työmme kohteena olevien teinien vanhempiin.
  • Tuoda enemmän apua tarpeessa oleville perheille avustustyömme kautta. Erityisesti taloudellisen tilanteen heikentyessä, joka taas osaltaan vaikuttaa lisääntyvän humanitaarisen avun tarpeeseen.
  • Kasvattaa sosiaalisen median kautta tehtävää työtä ja lisätä työtä Gazassa.
  • Tuottaa lisää lyhytvideoita, joiden kautta ihmiset kuulevat evankeliumin.

Kiitollisuudella uskollisuudestanne, rakkaat Patmos-ystävät!

RAMI FELLEMON

Lue lisää uusimmasta Ajan Sanomasta: