Kanna lähimmäisen kuormat Ukrainassa

Tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme. – Roomalaiskirje 14:19

Local residents flee from Irpin in Kyiv region

Patmos UkrainanApu mahdollistaa Sinun rukoustesi ja rahalahjoitustesi tuella Googia pakoilevien elämäksi ja toivoksi tapahtuvan aineellisen avustustyön lisäksi tärkeimmästä tärkeimmän – evankeliumin julistamisen.

Jeesuksen sanat ovat voimalliset ja vaativat: Mitä se hyödyttää ihmistä, jos hän pelastaa aineellisen elämänsä, mutta saa kadotuksen sielullensa?

Patmos Lähetyssäätiö on varhaisimmasta alustansa alkaen ilman kompromisseja julistanut olevansa Kahden auttavan käden lähetys.

Ruokimme nälkäiset ja parannamme sairaat.

Ja huolehdimme siitä, että taivaaseen saakka pelastava evankeliumin ilosanoma tavalla ja toisella kuuluu ja näkyy autettavien ulottuvilla.

Radion … internetin … painetun sanan … tekniikan kaikkien mahdollisten ulottuvuuksien avulla kerromme ukrainalaisille Jeesuksesta … ainoasta tiestä pelastukseen ja elämän jälkeiseen taivaaseen.

Emmekä unohda Googin tilanteita!

Patmos Lähetyssäätiön varhaiseen alkuun kuului jopa johtajiemme tutkintavankeuteen joutuminen syytettyinä lakien rikkomuksesta, kun veimme Neuvostoliittoon pelastuksen evankeliumin – jopa salakuljettamalla.

Googin ja Maagogin taivaankaarta läpäisevät tälläkin hetkellä miljoonat pelastuksen sanat ohjaten jopa miehitysjoukoissa olevia turvattomuutta kokevia sotilaita rauhaan ja armoon Jumalan edessä.

Niin vainotut kuin vainoojat tarvitsevat Jeesusta – Häntä, joka on luottanut itsensä Sinun ja minun käsiin.

Siksi uskalluksella jätämme sydämeesi saakka kuukausivetoomuksemme anomuksen. Rukoile. Uhraa. Ole muurinaukossa elämän puolesta kuoleman voimia vastaan. Olemme työtovereita itsensä Herran Jeesuksen Kristuksen kanssa.

LEO MELLER

Lue uusin julkaisumme: