Kiitos Jumalalle ja sinulle Ukrainan auttamisesta!

”Tämä avustamispalvelu ei ainoastaan poista pyhien puutteita, vaan vielä merkittävämpi se on Jumalalle annettujen monien kiitosten vuoksi.”
(2. Kor. 9:12)

Hyvä Patmosystävä, alla olevassa julkaisussa haluamme kertoa sanoin ja kuvavälähdyksin, mitä Sinun apusi Ukrainaan reilun vuoden aikana on merkinnyt. Patmoksen Ukraina-apu on Venäjän hyökkäyksen alettua tähän toimittanut kokonaisvaltaisesti apua, niin aineellista kuin hengellistä, tähän päivään mennessä yli 600 000 EURON arvosta!

Tämä on sisältänyt välitöntä hätäapua, hätämajoituksien järjestämistä, kenttäsairaalan perustamisen, pakolaisten kuljetuksia turvaan konfliktialueilta, kalustohankintoja, ruokajakelua, generaattoreita, kamiinoita, hengellistä kirjallisuutta.

Lisäksi olemme mahdollistaneet kristillistä radiotoimintaa, pommitetun raamattukoulun jälleenrakennusta, kristillisten kriisiterapeuttien koulutusta, ukrainalaisten talvi- ja kesäleirejä, sekä evankelioimistyötä ukrainalaispakolaisten keskuudessa.

Kaikesta tästä voit lukea alla olevasta erityisjulkaisustamme. Kaiken avun kanavina ovat olleet Patmoksen tuntemat luotetut yhteistyökumppanit.

Kun Venäjän hyökkäys alkoi ja Ukrainan hätä ja kärsimys kävivät ilmeisiksi, teimme päätöksen lähetysjohdossamme, että lahjoitukset Ukrainalle lähetetään eteenpäin sellaisenaan.

Toiminnanjohtaja Pasi Turunen tarkastamassa Ukrainaan lähtevää austuskuormaa. Tässä kuormassa meni muun muassa generaattoreita ja kamiinoita sekä ruoka-apua ja evankelioivaa kirjallisuutta.

Se, mitä on tullut, on lähetetty kentälle nopeasti ja tehokkaasti. Olemme kattaneet Ukraina-avusta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset muualta, kiireisimmän tarpeen momentilta. Ukraina-avun ponnistus on ollut ainutlaatuisen mittava Patmoksen historiassa.

Samaan aikaan olemme Jumalan armosta kyenneet täyttämään kaikkien muiden kenttiemme sitoumukset ja tarpeet. Vieläkään emme oikein tajua, miten tämä on ollut mahdollista. Mutta Jumala näkee ihmisten hädän tuolla ja Hänen omiensa auttamishalun täällä.

Olemme myös kuulleet, kuinka Ukrainassa on herätystä ja monet etsivät Herran Jeesuksen apua hädän keskellä. Saadessaan kristillisten kanavien kautta välitettyä apua he saavat myös kuulla Jeesuksesta.

Kiitämme Jumalaa Sinusta. Toivomme, että tämän alla olevan julkaisun myötä sinulle välittyisi kuvin ja sanoin niiden tuhansien ja taas tuhansien ukrainalaisten kiitos, jotka Sinun lahjallasi ovat saanet avun ja kiittävät siitä Jumalaa.

PASI TURUNEN

Ps. Jos sinulle ei tule jo ilmaista Patmoksen ystäväpostia, liittymällä postituslistalle saat tämänkin lehden kotiisi kannettuna: Liity tästä.

Lue uusin julkaisumme: