Lähes 100 jo tullut uskoon!

 ”Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa.” – LUUKAS 10:2 –

Tukesi ei ole mennyt hukkaan: Patmos-evankelistat Dagim (kuvassa) ja Areri saivat suomalaisten kristittyjen lahjoittamat moottoripyörät. Kun evankeliumi ennen saavutti vaivalloisesti jalkaisin, nyt evankeliumi saavuttaa entistä laajemmin boreno-heimon jäseniä. Evankelistamme Dagim ja Areri ovat saaneet lyhyessä ajassa johdattaa jo lähes 100 aiemmin saavuttamattomana pidetyn boreno-heimon jäsentä Jeesukselle! Pidä evankeliumin pyörät pyörimässä lahjallasi.

Yhä uudet sukupolvet syntyvät, elävät elämänsä, ja siirtyvät ajasta ikuisuuteen – joko taivaan autuuteen tai ikuiseen kadotuksen pimeyteen.

Kuitenkin Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat.

He eivät kuitenkaan voi pelastua, jos he eivät saa kuulla elävästä Jeesuksesta, joka on sovittanut kertakaikkisesti kaikkien ihmisten synnit.

Siksi Patmos Lähetyssäätiön yhtenä luovuttamattomana arvona on julistaa evankeliumia ennestään saavuttamattomille kansoille.

Teemme sitä omien lähettiemme kautta ja tukemalla lähetysradiotoimintaa saavuttamattomien parissa, raamatunkäännöstyötä uusille kielille sekä Raamattujen jakeluita.

Yksi uusimpia lähetyskohteitamme on boreno-heimo eteläisessä Etiopiassa. Borenoiden parissa evankeliumia on julistettu vasta joitakin vuosia. Kansa on suurimmaksi osaksi animisteja, he palvovat puita ja kiviä.

Patmoksen tukemat evankelistat Areri Waqo ja Dagim Tefare julistavat Jeesusta heidän keskuudessaan. Evankelistamme ovat saaneet johdattaa uskoon ja kastaa lyhyessä ajassa jo LÄHES 100 IHMISTÄ! 

Evankeliumi menee eteenpäin nyt vielä nopeammin, kun Patmos-ystävien lahjoituksin hankitut upouudet intialaiset moottoripyörät kuljettavat heitä entistä laajemmilla alueilla julistusmatkoilla.

MUTTA …

Vielä on paljon kansoja ja kansanheimoja, joille kukaan ei ole koskaan julistanut evankeliumia.

Miten heidän käy? Jumalan ratkaisu on tässä:

”Sillä ’Jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.’ Mutta kuinka he huutavat avuksensa häntä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä?” (Room. 10:13-15). 

Missä kohtaa tätä pelastuksen ketjua näet itsesi?

Kentillämme on paljon halukkaita Arerin ja Dagimin kaltaisia evankelistoja, joiden työ on tuloksellista. Ihmisiä pelastuu. Monet olisivat heti valmiita lähtemään työhön, jos heille löytyisi tuki ja kannatus ja voisimme varustaa heidät matkaan.

TÄSSÄ ON MAHDOLLISUUS SINULLE osallistua tulokselliseen sielujenvoittamistyöhön kansakuntien keskellä antamalla rakkaudenlahjasi netissä Patmoksen kansojen evankelioinnin lyhytviitteellä 79015.

Herra maksaa palkan myös lähettäjälle, Sinulle!

Lämmin kiitos lahjastasi sielujen pelastukseksi, Jeesuksen nimessä!

LEENA METSÄMÄKI