Messiaan ääni radioaalloilla

Vuonna 1990 perustettu ONE FOR ISRAEL aloitti toimintansa raamattuopistona ja on sittemmin laajentunut monipuoliseksi toiminnaksi, joka tavoittaa israelilaiset Jeshuan ilosanomalla ja rakkaudella, sekä kouluttaa ja varustaa Messiaan ruumista Israelissa. Raamattuopiston ja mediatilojen avulla työ opetuslapseuttaa ja kouluttaa israelilaisia heidän omalla kielellään ja rakentaa hengellisten johtajien seuraavaa sukupolvea

Messiaan ääni radio

Ajattele tätä: Israel on korkean teknologian valtio, jonka asukkaat viettävät enemmän aikaa internetissä ja älypuhelimien äärellä kuin monessa muussa maassa maailmassa. One For Israel -järjestö tavoittaakin israelilaisia tuottamalla laadukasta ja nykyaikaista evankelioivaa mediaa hepreaksi, arabiaksi ja englanniksi, jota miljoonat israelilaiset ja muut ympäri maailmaa seuraavat. Järjestön evankeliumivideoita on englanniksi katseltu yli puoli miljoonaa kertaa pelkästään Israelissa ja muita opetusvideoita yli 27 miljoonaa kertaa heprean kielellä!

Patmoksen tukema AGAPE FM internet-radio on ainoa messiaaninen hepreankielinen radiokanava Israelissa. Kuukausittain 45 000–50 000 israelilaista kuuntelee kanavan ohjelmatarjontaa älypuhelimien kautta keskimäärin noin puolituntia kerrallaan. Vuodesta 2017 alkaen Patmos on tukenut erityisesti Agape FM -radion toimintaa säännöllisesti kuukausittain.

One For Israel -järjestön johtaja Erez Shoref kertoi sähköpostissaan Patmokselle, kuinka heidän IDF-palvelutyöryhmänsä johtaja kertoi tekstiviestissään seuraavaa: ”Viime viikolla matkustaa 30 muun sotilasupseerin kanssa bussissa etelä-Israelissa. Kuljettaja soitti leppoisasti bussissa raamattuopiston radiota, Radio AGAPEa! Erikoinen kokemus. Ehdottomasti ajat ovat muuttumassa! Sen seurauksena pääsin sinä päivänä keskustelemaan uskosta aika paljon.” Vuonna 1990 perustetussa raamattuopistossa juutalaiset ja arabit yhdessä opiskelevat ja palvelevat Messiasta Jeesusta. Opistosta on kasvanut merkittävä teologinen koulutuskeskus, josta on valmistunut jo yli 1000 oppilasta – juutalaisia ja arabeja – pastoreiksi ja erilaisiin hengellisiin tehtäviin seurakunnissa ja siunaukseksi yhteisöilleen. Juutalaiset ja arabit palvelevat Jeesusta ja kasvavat yhdessä.

”Suuret kiitokset siitä, että seisotte uskollisesti rinnallamme,” kirjoitti One For Israel  järjestön johtaja Erez Shoref ilmaistessaan kiitollisuutensa suomalaisten kristittyjen tuesta työlle, joka toimii hengellisen herätyksen eturintamassa Israelissa.