Mitä sinä näet kuullessasi radiota?

Rukoile Jumalaa pyhittämään mielikuvituksesi. Avartamaan tajuntaasi. Tiedostamaan sen, mitä enkelit täysin aistivat ja mitä luotujen korvatkin erottavat – kunhan viiden aistin maailmassa elävät ovat radioaaltojen käyttäjiä. YK:n tietojen mukaan maapallolla 44 000 radioasemaa tavoittaa 70 prosenttia teknisen sivistyksen piirissä elävistä. Tätä lukiessasi puolisataa Radio Patmoksen asemaa välittää suomenkielistä ohjelmaa. Internetin kautta Helsingin studioittemme ohjelmisto on seurattavissa kaikissa maanosissa ja valtamerien saarilla.

Radiowave visualisation at sunset

Olen selaillut Radio Patmos Internationalin toimintaan liittyviä pöytäkirja- ja uutiskirjetekstejä. Olen elänyt uudestaan eräitä kaikkein vanhimpia todellisuuksia patmosystävien lähetysradioon kohdistuneesta tuesta.

Toki: kaikkein vanhin taistelevien esirukousten elävöittämä patmostuki kristilliselle lähetysradiotyölle suuntautui itärajan takana elävien, ateismin aivopesemien satojenmiljoonien lähimmäistemme elämäntilaan.

Olimme esirukoilevana taloudellisena perustuksena Jumalan meille osoittamille rautaesiripun läpäiseville ”äänille”. Heitä oli –

Radiolähetti Earl Pöysti ja perheensä.

Oma radiolähettipariskuntamme Jakov ja Vera Koziol.

Puolenkymmentä muuta nimeä kolmen jättimäisen lähetysradiokonsernin piiristä nousevat ei vain meidän, lähettäjien, muistiin, mutta ovat ennen kaikkea kirkastuneet taivaallisen valtaistuimen edessä ikuisiksi ajoiksi julkisiksi kiitosaiheiksi – kiitoskohteina ne tuhannet patmosystävät Suomen niemellä, jotka mahdollistivat itäradiomissiomme. Antoivat rukouksinensa ja taloudellisine uhreinensa kuuluvuuden esimerkiksi Pöysteille – maksoivat jonkin osan radioaikaa.

Rautaesirippujen sulaessa ja kristillisten radioitten aloittaessa lähetyksensä paikallisissa oloissa Radio Patmos International pyysi ja sai olla jatkuvassa johdatuksessa.

Rukouksin ja rahalla täytimme osuuksia lähetysradiokentillä – kuten esimerkiksi Keski-Aasiassa FEBCin aaltopituuksilla.

RADIO PATMOS aloittaa huhtikuun 1. päivänä 2022 jälleen uuden kolmen kuukauden pituisen Täysi evankeliumi täysillä aalloilla -radiointijakson. Kiittäen rukoile, että Jumala vaikuttaa tahtonsa mukaisella aikataululla siihen, että ns. väliaikaisista taajuuksista saisimme pysyvät vastaavat. Käytäthän hyväksi kolmen kuukauden tilannetta esimerkiksi kannustamalla sukulaisia ja tuttuja väliaikaisten taajuuksien kuuluvuusalueilla löytämään ja kuuntelemaan Radio Patmosta. Käännä sivua ja avautuvalla aukeamalla näet taajuusluettelon 1.4.–30.6.2022 ajalle.

Tässä alla olevassa lehdessä iloitsemme siitä, että Radio Patmos kuuluu laajalti Suomessa. Vielä enemmän iloitsemme siitä, että Radio Patmos International voittaa sieluja tälläkin hetkellä vainojen ja ahdistusten maissa ja valtioissa. Iloitsemme ja kiitämme Jumalaa ja sinua, radiotukijamme.

LEO MELLER