Mukana ihmeessä

Kiitos Patmos! Yleensä kootaan varat ja tarve ostetaan ja maksetaan. Koronapaineissa valtuutimme ostamaan karavaanin ennen kuin keräystä oli edes julkistettu. Nyt sinä kuulet ja tiedät – puhuuko Jumala osuudestasi Israelin elämäksi. Hinta 37 824 €.

Israel karavaani

ISRAELIN kriisit ja sodat ovat tapahtumia, joissa Jumala on kerta toisensa jälkeen paljastanut kätensä voiman.

Kun pakanakansat ovat osanneet asettua Israelin rinnalle, Jumalan kaikkivaltias huolenpito on tullut näidenkin osaksi.

Covid-aika on tällainen Israelin ja Jumalan kansan ystäviä Jumalan ihmevoimalla yhteisesti koskettava velvoitus, hetki ja mahdollisuus.

PATMOS Lähetyssäätiön johdossa seurattiin Israelin koettelemuksia koronan myllertäessä. Tarpeet ja mahdollisuudet auttaa olivat mittavat – mahdollisuutemme olivat rajatut.

Miten ja missä voisimme olla suurimmaksi siunaukseksi ja avuksi Israelissa? Etsimme johdatusta itseltänsä Israelin Pyhältä. Saimme selkeän vastauksen – Messiaan suulla kerran lausutun: Mene teille ja aitovierille! (Luukas 14:23).

HYVIN nopeasti tämän kuultuamme rakas, luotettava yhteistyökumppanimme Israelissa Magen David Adom – Daavidin Punainen Kilpi – jakoi kanssamme raportin mahdollisuuksista ja tarpeista. Ytimessä oli yksi sana – yksi tarve: rokotuskaravaani.

Ostamalla tämän palveluvälineen ja pitämällä sen liikkeessä rahoittamalla lääkkeet ja henkilöstökustannukset seuraisimme Messiaan kehotusta:

Teillä ja aitovierillä tarjoaisimme rokotukset siellä, mistä olisi vaikeata löytää tie kiinteille rokotuspaikoille.

USKALSIMME rukoustyön ja Messiaan tahdon etsimisen jälkeen luvata Israelin Pyhälle Suomesta löytyvän ne patmoskristityt, jotka nykyisessäkin hädässä jakavat sekä esirukousettä talousvastuun Israelin elämäksi.

Patmos Lähetyssäätiö on uskonlähetys. Jumala antaa sekä näyn että uskon toteuttaa näky. Tällä kertaa meitä kuljetettiin kiireessä. Ennen kuin kassassamme oli ensimmäistäkään lahjoitusta tähän tarkoitukseen, lähetimme muista varoista koko karavaanihinnan Israeliin.

Jumalalla on valittunsa, jotka tunnistavat tämän lehden äärellä kutsumuksensa osallistua uskontekoomme. Esirukouksin ja rahalahjalla. Israelin elämäksi.

LEO MELLER

Lue uusin Ajan sanoma: