Onnellisuus lahjapaketissa

JesajaRomaniassajpg

Vuosittain kenkälaatikkolahjojen jakelumatkalla nousee monenlaisia ajatuksia ja tunteita pintaan.  Kun mietin viime vuoden jakelumatkaa ja pitäisi valita yksi sana kuvaamaan hetkeä, kun jakelumatkalla kohtaamme useita lapsia ja tilanteita, missä jännitys tiivistyy ja riemun metakka täyttää isommatkin salit kenkälaatikkojen päätyessä lasten vastaanottavaiseen syliin, se olisi ONNELLISUUS. Onnellisuus sen vuoksi, että saan itse olla antamassa tämän tärkeän hetken lapselle lahjan kautta suoraan hänen käsiinsä. Sellainen vilpitön aito reaktio, kun lahjan vastaanottamisen hetki täyttyy hymystä huulilla sekä iloa tuovista tavaroista lapsen käsissä. Onnellisuutta myös siitä, että saan kokea tämän hetken.

Toivon oppivani olemaan kiitollinen siitä, mitä minulla on ja yhtä lailla olemaan hetkessä läsnä, kuten nämä lapset, jotka käyvät innostuneesti heille annetun kenkälaatikkolahjan kimppuun unohtaen kaiken muun ympärillä tapahtuvan. Toki yksi paketti ei muuta olosuhteita, mutta mitä voikaan syttyvä toivon kipinä tehdä sydämessä? Koen onnellisuutta myös lahjoittajan näkökulmasta, kun joku on halunnut ilolla antaa omastaan ja miettiä lahjan sisällön valitsemalleen lapselle, jotta juuri nämä edellä mainitsemani hetket olisivat mahdollisia. Tuon hetken ja varmasti myös monta hetkeä sen jälkeen kenkälaatikkolahjassa olevat tavarat ovat maailman paras asia heidän elämässään.

Erityisesti tällaisena aikana, kun koko maailmaa on kohdannut ja koskettanut ennalta-arvaamaton pandemia, juuri vähäosaisissa kylissä asuviin perheisiin ja lapsiin tämä aika on vaikuttanut suuresti. Onkin äärimmäisen tärkeää, että saamme olla viemässä näille lapsille tänäkin vuonna rakkaudella pakattuja kenkälaatikkolahjoja sekä toivon hetkiä evankeliumin muodossa. Lähde siis mukaan yhteiseen projektiin tavoittamaan Euroopan vähäosaisia lapsia.

Koko Operaatio Joulun Lapsen tiimin puolesta,
Jesaja Kärkkäinen

Operaatio Joulun Lapsen keräys käynnissä! Kenkälaatikkolahjojen palautusviikko 16.11. – 23.11.2020.