Palaute, joka ei jätä kylmäksi

”Minulla on ollut hyvä päivä. Olen koko päivän kuunnellut Radio Patmoksesta hyviä ohjelmia.”

– Radio Patmoksen kuuntelija –

Woman doing paperwork

Saamme viikoittain palautetta ohjelmista ja Radio Patmoksen merkityksestä kuuntelijoillemme. Tällä viikolla erityisesti rohkaisi ja lämmitti seuraava viesti:

”Kiitos radio Patmos ja sen toimittajat työstänne, jota teette. Vanha isäni kuuntelee paljon ohjelmianne ja sanoo lähes päivittäin: ’Minulla on ollut hyvä päivä. Olen koko päivän kuunnellut radio Patmoksesta hyviä ohjelmia.’ Itsekin pidän positiivisesta otteestanne ja Raamatun mukaisesta opetuksesta. Siunausta työhönne🙏❤”

Palaute kertoo Radio Patmoksen suuresta merkityksestä kuuntelijoillemme. Se myös rohkaisee toimittajiamme ja niitä, joiden ääntä ei kanavalla kuulla, mutta jotka osaamisellaan huolehtivat taustalla siitä, että kaikki toimii ja radio kuluu.

  • Emme tee radiota itseämme, vaan Sinua varten!

  • Radio Patmos palvelee sinua, rukoilee kanssasi ja pitää sinut kiinni sanassa ja ajassa.

  • Radio Patmos on ajankohtainen herätyksen kanava!

  • Radio Patmos on Sinun radiosi!

Juuri tällaisena aikana tarvitaan ajankohtaista kristillistä kanavaa, joka rakentaa yhteyttä kristittyjen kesken, julistaa tinkimättömästi Jumalan sanaa, varustaa kristittyjä elämään ajassa ja rukoilee herätystä Suomeen, eikä unohda totuutta Israelista.

Radio Patmos tahtoo olla tällainen kanava.

SUNNUNTAINA 23.4. klo 18–21 Radio Patmoksessa on suora erikoislähetys, jonka äärelle pyydän sinun virittäytyvän rukouksin. 

Kuuntele erikoislähetyksemme ja syty yhdessä kanssamme kaikesta mitä Jumala tekee radion välityksellä meillä ja maailmalla.

Emme myy ohjelma- tai mainosaikaa. Mainostajat eivät sanele mitä kanavalla kuuluu. Siksi Radio Patmos on vapaa ja riippumaton pitämään tinkimättömästi kiinni Jumalan sanasta ja tuomaan sinulle päivittäin raamatulliskristillisen näkökulman ajankohtaisiin asioihin.

Ohjelman aikana sinun on mahdollista tukea Radio Patmosta lupauslahjalla soittamalla numeroon 09 315 21970. Soittaessasi lähetyksen aikana voit myös jättää esirukouspyynnön studioon. Voit antaa lahjasi helposti myös netissä.

Kuuntelijoiden esirukoukset ja vapaaehtoiset lahjoitukset pitävät Radio Patmoksen äänessä.

Jokainen päivä Radio Patmoksen kanavalla voi olla hyvä päivä sinulle! 

Tavataan radiossa sunnuntaina klo 18 alkaen!

HELVI JÄÄSKELÄINEN
Vt päätoimittaja, ohjelmapäällikkö
RADIO PATMOS