Patmos Israelin kanssa

”Kuuntele, Israelin paimen. Sinä, joka johdat Joosefia niin kuin lammaslaumaa, sinä, jonka valtaistuinta kerubit kannattavat, ilmesty kirkkaudessasi. Herätä voimasi, tule meidän avuksemme. Jumala, saata meidät entisellemme, valista kasvosi, niin me autetuiksi tulemme”
– PSALMI 80:1-4

Kahden kansan puolesta 1

Autoimme heidät lupauksen maahan. Emme jätä heitä nyt koronan raastaessa

TOTUUS on tämä: Israel on yksi koronan eniten runtelemista kansoista valtiokartalla. Se on ajan merkki.

Koronasta huolimatta Israel on kuitenkin turvasatama maailman juutalaisille. Tammikuusta elokuuhun vuonna 2020 Israeliin saapui 13 000 uutta alijansa tehnyttä juutalaista. Heitä haastateltiin, ja yhteinen selitys maahanmuutolle oli tämä: Israelissa olemme maassa, jossa meistä välitetään ilman muuta ansiota tai vaatimusta kuin että olemme Israel.

Näin sanoi Herra: ”Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne” (Hes. 36:24). Herra myös sanoi pakanoitten kantavan Israelin lapsia harteillensa auttaen heitä Lupauksen maahan.

Käyttäessäsi tämän sivun tarjoamaa mahdollisuutta tukea rahallisesti Jumalan kansaa sen nykyisessä kurimuksessa Jumalan maassa, toteutat Jumalan profetiaa.

KEREN HAYESOD (KH) tunnetaan taivasta myöten – ja Suomen patmoskristittyjen keskuudessa – toimintana, joka kokoaa pakanakansojen keskuudessa hajotuksessa elävät juutalaiset ja tuo heidät alijassa Lupauksen Maahan, asuttaa heidät ja tukee heitä uuden olemassaolon alkuun.

KH saa työbudjettinsa etupäässä lahjoituksina.

Itsessään vaatimattomana, mutta kokonaisuutta ajatellen rakentavassa ja tärkeässä lahjoittajan tehtävässä on Israel/Exodus-apumme. Tämä on kerrottu meille lukuisia kertoja Jerusalmeista.

KORONAVIRUKSEN aikana KH vetoaa suomalaisiin patmoslahjoittajiin ja pyytää taloudellista tukea erityisesti 14 000 riskialttiin lapsen ja heidän läheistensä parhaaksi. Tämän siirtokortin liitepostituksessa KH selvittää yksityiskohtaisesti, mihin ja miten lahjoituksesi käytetään.

Syksy 2020 on ollut todella raskasta aikaa Israelissa. On kuin raamatullisten loppuprofetioitten eräänlainen harjoituskausi olisi avautunut. Välttämättä ei ole vielä siltaa lopullisten täyttymysten ja tämän hetken koetuksen ajan välillä.

Alla oleva uusin Ajan Sanoma kertoo neljän askelen ohjelmasta, jota kulkemalla saamme pelastaa yhtä lailla Israelin lapsia kuin Lupauksen Maan vanhuksia elämälle.

SINUA tarvitaan. Tänään. Huomenna. Ylihuomenna. Kun Jumala antaa käteesi sen, missä Hengen silmillä näet kirjoitetun ”Israelille”, kuuliaisuutesi hengittää terveyttä ja elämää Israelin koronassa koetellulle kansalle. Voit osallistua lahjoittamalla Patmoksen Israel ja juutalaityöhön viitenumerolla 75006. 

LEO MELLER

Kahden kansan kansalaisena – Kahden kansan puolesta, ”Te olette pyhää kansaa ja Jumalan perheväkeä.” Ef. 2:19

Lue tuorein Ajan sanoma: