Patmos on auttanut Mokattamin yhteisön lian ja tietämättömyyden pimeydestä valoisaan tähän päivään

Otsikon sanat ovat Samuel Maherin uusimmasta kirjeestä. Hän on johtanut jo vuosikymmeniä Patmoksen kummilapsityötä Mokattamin jätteidenkerääjäyhteisössä Kairossa Egyptissä. Kummituen avulla autamme köyhiä jätteidenkerääjien perheitä. Lapsille tarjotaan mahdollisuus koulunkäyntiin ja annetaan ruoka- ja vaateavustusta.

Maher

Toimimme saumattomassa yhteistyössä paikallisen koptilais-ortodoksiseurakunnan kanssa.  Työ on ajallisen auttamisen lisäksi myös voimakkaasti hengellistä. Lapsia ja kokonaisia perheitä on tullut vuosien saatossa paljon uskoon Herraan Jeesukseen.

Oheiset kuvat ovat parhaillaan käynnissä olevasta kymmenpäiväisestä konferenssista Mokattamin luolakirkosta. Konferenssi on suunnattu tytöille ja nuorille naisille. Järjestäjinä ovat tukemme piirissä olleet Mokattamin uskovat nuoret naiset. Tilaisuuksiin osallistuu yli 1500 nuorta naista ja tyttöä. Ohjelmassa on laulua, raamattutunteja, näytelmiä, todistuksia ja sielunhoitoa. Samuel Maher kertoo, että useita tyttöjä on tullut jo uskoon näiden päivien aikana. Teemana on ”Jeesus Kristus on armollinen antaja”. Samuel Maher itse on arvostettu raamatunopettaja, ja hän on yhtenä puhujana myös näillä päivillä. Hänen aiheensa on ”Jeesus antaa onnellisen lapsuuden”. Katso oheisista kuvista tunnelmia konferenssista ja muista heitä rukouksissasi.

Kiitos Sinulle, joka jo olet kummi, ja tervetuloa sinä, jolle tämä Patmoksen kummikenttä on uusi. Sinua tarvitaan! Pääset osalliseksi siitä, mitä Jumala tekee juuri nyt Mokattamin köyhien jätteidenkerääjien keskellä.

LEENA METSÄMÄKI

Tule kummiksi