Patmos vie apua sairaille slummilapsille Brasiliassa

Slummikeskus Taivaan johtajat ja Patmos-lähetit Silja ja Ronaldo Lima saivat hätääntyneen soiton eräältä keskuksen nuorelta. Teini-ikäisen Anan sisarenpoika Breno oli saanut pahan silmätulehduksen, johon ei löydy apua lähiklinikalta. Taaperon silmä oli ummessa turvotuksesta ja se aiheutti jatkuvaa ärsytystä ja kipua pienelle pojalle.

Silja lapsen siunaus

Silmälääkäri oli arvioinut pojan tarvitsevan välitöntä kirurgista toimenpidettä ja oli sitä mieltä, että tulehduksen pitkittyessä ongelma laajentuisi ja johtaisi mahdolliseen näön menetykseen. Sama lääkäri oli antanut lähetteen kuukausien päähän ja ohjannut perhettä etsimään apua yksityisklinikoilta.

Lapsen näöllä on hintansa, ja perheelle, jossa päivittäinen ruoka on kiinni äidin työnantajan hyvästä tahdosta, nuorten keräämistä tölkeistä ja jossa kodin vuokra maksetaan valtion avustuksilla, tuo hinta on täysin mahdoton tai vähintäänkin se ajaa heidät lainaamaan rahaa vaarallisilta tahoilta.

Patmos-lähetti Silja Lima kohtaa slummien lapsia kaduilla ja Slummikeskus Taivaan toiminnassa.

Silja ja Ronaldo saivat Patmoksen ja muutamien ystävien tuella autettua perhettä Breno-pojan hoidossa. He kävivät myös rukoilemassa ja varmistamassa, että kaikki voitava pojan hyväksi oli tehty. Loppu olisi Herran käsissä.

Pikku Breno on nyt pikaisen hoidon ja rukousten ansiosta kunnossa! Hoito toimi ja silmä on parantunut, ja koko perhe lähettää työn kummeille rakkaita kiitoksia ja terveisiä!

Patmos tukee Slummikeskus Taivaan kautta vähävaraisia perheitä mm. auttamalla lääkärikuluissa, järjestämällä terveysvalistusta sekä viemällä heille muuta humanitaarista apua. Perheet saavat myös kuulla Jeesuksesta ja monet osallistuvat säännöllisesti raamattutunteihin, joita keskuksella järjestetään.

Ilmoittautumalla Brasilian lasten kummiksi olet mukana Slummikeskus Taivaan työssä.

Tule kummiksi