Patmos-lähetin jouluterveiset: Andres Koskelainen

Andres Koskelainen uusi

Shalom, rakkaat sisaret ja veljet, Patmoksen Idän diasporajuutalaistyön tukijat!

Tämä vuosi 2021 on ollut minulle henkilökohtaisesti hyvin erikoinen ja haasteellinen. Mutta samalla olen saanut kokea Herramme rakkauden, johdatuksen ja armon. Vastuuta Patmoksessa tuli lisää, kun toukokuun alussa aloitin idän juutalaistyön koordinoinnin lisäksi Operaatio Joulun Lapsi -tiimissä logistiikkatyöntekijänä lopetettuani 30-vuotisen työrupeaman elintarviketehtaalla.

Kuluvana vuonna en koronan takia saanut tehtyä lainkaan vierailuja työkentillemme. Sen sijaan pidimme tiiviisti virtuaaliyhteyttä. Kuukauden viimeisenä perjantaina pidetyt yhteiset rukouspäivät koettiin suurena siunauksena. Työntekijämme kentillä rukoilivat myös Suomi rukoilee -radio-ohjelman aikana yhdessä suomalaisten kanssa, kun välitin ohjelman radiostudioltamme älypuhelimen sovelluksen kautta. Tätä haluamme jatkaa.

Rakkaat ystävät, jokainen teistä on hyvin tärkeä! Teidän rukouksenne ja taloudellinen tukenne kantavat niin juutalaistyötä kuin Operaatio Joulun Lapsi -projektiakin. Välitän tästä teille lämpimät kiitoksemme kaikkien juutalaistemme puolesta!

Joulun sanoma on sanoma suuresta ilosta, sillä Daavidin kaupungissa on syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, eli Messias, Herra. Joulun sanoman ilo kuuluu kaikille meille. Ja me yhdessä haluamme välittää tämän Joulun ilosanoman Jeesus-Messiaasta juutalaisille.

Hyvää Joulua ja siunattua Uutta Vuotta toivottaen!

Kiitollisin terveisin,

ANDRES KOSKELAINEN