Patmos-lähetin jouluterveiset: Anna Deikun

Anna Deikun joulu

Sydämellinen jouluilon tervehdys Lännestä!

“Enkeli sanoi heille: ’Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa’”
(Luuk. 2:10-14).

Paimenet oli valittu sananviejiksi, joille uskottiin riemun sanoma Messiaan syntymästä. Meillä on ollut etuoikeus vuonna 2021 julistaa venäjänjuutalaisille ja siirtolaisille evankeliumia Messiaasta! Muistamme neitseestä syntymisen, lampaiden heinäkaukalon seimeksi Hänelle, luomakunnan hallitsijalle.

Ihmeitten ihme tapahtui; ihmiskuntaa peittänyt pimeä yö vaihtui uudeksi armon päiväksi. Immanuel oli saapunut kansansa keskelle. Jo Vanhassa testamentissa Hänen tulonsa ennustettiin: ”Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijan sauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän, jonka se on ja jota kansat tottelevat” (1. Moos. 49:10). ”Mutta sinä, Beetlehem Efrata, joka olet vähäinen olemaan Juudan sukujen joukossa, sinusta minulle tulee se, joka on oleva hallitsija Israelissa, jonka alkuperä on muinaisuudesta, iankaikkisista ajoista” (Miika 5:1).

Kiitos, että olette lähettäneet myös minut työskentelemään juutalaisten keskuudessa tämän vuoden. Kiitos myös kirjalahjoistanne, joita saan antaa eteenpäin. Ilmaisjakelussa käytämme venäjänkielisiä Lasten Raamattuja. Lahjanne on arvokas erityisesti niille, jotka ovat Kirjan kansaa, mutta eivät ole vielä lukeneet omaa kirjaansa.

Kiitos, että olette rukoilleet varjelusta ja johdatusta työtovereilleni. Seurakunta on virvoittunut, kasvanut ja kokenut herätystä. Messiaan löytäneet nuoret osallistuvat rukouksiin. He ovat uusi sukupolvi, joka kantaa työn kuorman huomenna.

Vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä teille, rakkaat työtoverit! Siunattua joulua ja Uutta Vuotta 2022!

 

Kiitollisin terveisin suuresta avustanne!

ANNA DEIKUN