Patmos-lähetin jouluterveiset: Rami Fellemon

Rami ja perhe joulu

Rakkaat sisaret ja veljet Kristuksessa!

Joulu Pyhässä maassa on aina ollut hyvin erityinen riippumatta siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Pienessä Beetlehemin kaupungissa tapahtuu monia asioita Jumalan kunniaksi pandemiasta ja epävakaudesta huolimatta. Lapsia opetuslapseutetaan, ihmiset oppivat tuntemaan Jeesuksen ja köyhät perheet tulevat siunatuiksi ruoalla ja perustarvikkeilla. Teemme tätä kaikkea ympäri Pyhää maata tänäkin joulunaikana.

Haluan kiittää teitä lämpimästi, että olette tehneet tämän mahdolliseksi ja olleet osaltanne mukana palvelutyössämme. Emme olisi voineet tehdä tätä työtä ilman apuanne, tukeanne ja jatkuvia rukouksia! Kiitos, että olette rohkaisseet minua henkilökohtaisesti johtaessani tätä tärkeää Kristuksen valtakunnan työtä. Täällä asuminen ja ihmisten palveleminen omassa yhteisössäni on aina ollut kunnioituksen lähde minulle ja perheelleni. Joka kerta, kun saamme koskettaa ihmisten elämää JEO:n palvelutyön kautta, saan uuden palon tätä työtä kohtaan ja rohkaisua Herralta. Varmaankin te tunnette samoin tehdessänne yhteistyötä kanssamme.

Tänä joulun aikana meitä muistutetaan Matteuksen 1:23 jakeesta: ”Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel, mikä käännettynä on: Jumala meidän kanssamme.” On niin rohkaisevaa tietää, että Jumala on kanssamme. Hän on meidän kanssamme niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina; Hän on kanssamme tänään ja iankaikkisesti!

Toivotamme teille ja perheillenne siunattua Joulua ja armorikasta Uutta Vuotta. Rukoilemme, että saatte kokea Beetlehemissä syntyneen Kuninkaan rakkautta, iloa ja rauhaa!

Veljenne Kristuksessa,

RAMI FELLEMON ja JEO-TIIMI