Patmos-lähetin jouluterveiset: Riku Rinne

Riku joulu

Rakkaat koulu- ja nuorisotyön ystävät!

Koulu- ja nuorisotyömme on jälleen ollut vuoden 2021 ajan Sinun rukoustesi ja lahjoitustesi varassa. Olemme viime vuoden tapaan olleet korona-ajan kourissa.

Kaikesta huolimatta työmme on mennyt eteenpäin. Olen vuoden 2021 aikana pitänyt yli 30 kouluvierailua korkealaatuisina LIVE- striimauksina kotistudiostani. Odottamattoman Brasilian-matkani aikana keväällä tein kolmena päivänä kouluvierailut Suomeen Atlantin yli – huikea kokemus!

Syksyllä 2021 alkoivat jälleen normaalit kouluvierailut. Keväälle on jo varauksia useita koulukiertueita varten ympäri Suomea. Netissä ja mediassa tapahtuva työ on korostunut näissä poikkeavissa olosuhteissa entisestään.

Monet keskustelut opettajien kanssa kertovat tämän ajan kasvavista vaatimuksista opettajan työssä. Siksi nämä ”Sun elämä on arvokas”-oppituntini ovat täydellisen ajankohtaisia. Kouluissa on oltu todella tyytyväisiä ja kiitollisia näistä vierailupäivistä.

Moni teistä on ollut kannatusrenkaassa mukana pitkään näiden yli 27 vuoden aikana ja toiset teistä ovat tulleet viime aikoina auttamaan. Kiitämme teitä koko sydämestämme. Olette avanneet ovet, joista olemme voineet päästä kohtaamaan satojatuhansia lapsia ja nuoria.

Annetaan lapsille ja nuorille mahdollisuus. Annetaan heille parempaa kuin itse olemme saaneet. Rakastetaan vielä enemmän! Tarve on koko ajan suuri. Syrjäytyminen, koulukiusaaminen, perheiden hajoaminen, masennus, yksinäisyys ja päihteet ovat todellisuutta edelleen nuorten maailmassa.

Kiitos, että olette mukana työssämme!

Rauhaisaa joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!

RIKU JA HELENA RINNE PERHEINEEN