Patmoslähetit esittäytyvät: Anni ja Bene Rodrigues – Koulu- ja nuorisotyötä Brasilian slummeissa

Toimimme Brasiliassa Fortalezassa Patmoksen koulu- ja nuorisotyön Come Home Brazil -projektilähetteinä.

Anni&Bene artikkeli

Aloitimme vuonna 2019. Työ on valistustyötä kouluissa, harrastustoimintaa ja ystävyysevankeliointia.

Bene on syntynyt Fortalezassa. Hän on itse slummin kasvatti ja kykenee lähestymään nuoria hyvin. Meidän sydämemme palaa Kristukselle ja halulle auttaa nuoria ja lapsia löytämään toivo ja tulevaisuus Hänessä.

Tule mukaan tekemään lähetystyötä ja toteuttamaan Jeesuksen lähetyskäskyä ryhtymällä lähettäjäksemme. Tulemalla lähettäjäksi saat säännöllisesti ajankohtaisia kuulumisia kentältä. Tukimaksun suuruus on vapaaehtoinen.

Lue alta miten jalkapallon kautta luodaan nuorten elämälle pohja.

Tule Annin ja Benen lähettäjäksi

Jalkapallon kautta pohja elämälle

Jalkapallo on osa suurempaa tavoitetta: kouluttaa näistä slummien pojista ja nuorista miehistä kunnon kansalaisia urheilun lomassa. Tiimipeli, vuorovaikutustaidot, toisten kunnioittaminen, kärsivällisyys, tappion sietäminen sekä yhteisen hyvän vuoksi taisteleminen ovat muutamia periaatteita, joita tämä jalkapallokoulu näille pojille opettaa. Lisäksi pojat osallistuvat kerran kuukaudessa yhteiseen siivouspäivään, jonka tarkoituksena on siistiä heidän omien kotikulmiensa katuja tai julkisia puistoja.

Jalkapallo on osa suurempaa tavoitetta kouluttaa näistä slummien pojista ja nuorista miehistä kunnon kansalaisia.

Kaikki hienot periaatteet ovat kuitenkin tyhjiä, jos meillä ei ole Sanaa eli Jeesusta Kristusta. Jalkapallokoulussamme pojat oppivat myös tuntemaan Jumalan, mikä onkin kaiken toimintamme tärkein tehtävä.

Jo nyt olemme saaneet nähdä, miten poikien sydämissä itää rakkauden siemen. Viime siivouspäivänä pojat olivat oma-aloitteisesti menneet jakamaan välipalastaan kodittomalle, joka nukkui puiston penkillä. Pojat itse ehdottivat, että jalkapallokoulu voisi välillä tehdä hyväntekeväisyystempauksia esimerkiksi kodittomille. Miten vaikuttavaa!

ANNI JA BENE RODRIGUES