Patmoslähetit esittäytyvät: Arju Kaldar-ool – Evankeliumia saavuttamattomalle kansalle!

Minä olen Patmoksen uusin lähetti. Olen aloittamassa työtä Tsaatan-kansan parissa Mongoliassa.

Arju artikkeli

Tsaatanit ovat alun perin tuvalaisia, jotka ovat muuttaneet noin 80 vuotta sitten Mongolian puolelle. He ovat poronhoitajia, paimentolaisia. Vanhempi polvi tsaataneita puhuu yhä tuvan kieltä. Olen asettunut asumaan poikani Dugerin kanssa heidän keskelleen.

Sydämelläni ovat erityisesti lapset. Järjestän heille pyhäkouluja, kerhoja ja leirejä. Toimin Wycliffe -järjestön alaisuudessa.

Tule mukaan tekemään lähetystyötä ja toteuttamaan Jeesuksen lähetyskäskyä ryhtymällä lähettäjäkseni. Tulemalla lähettäjäksi saat säännöllisesti ajankohtaisia kuulumisia kentältä. Tukimaksun suuruus on vapaaehtoinen.

Alta voit lukea kirjeeni lähettäjille.

Tule Arjun lähettäjäksi

Poronhaltijakansa Kristukselle

Sain selkeän kutsun Jumalalta lähteä Tsaatan-alkuperäiskansan pariin kertomaan heille evankeliumia. Sydämeni palaa erityisesti lapsille ja sille, että he saavat kuulla taivaallisesta Isästä ja hänen rakkaasta pojastaan Jeesuksesta.

Olen myös aiemmin ollut kahdesti heimon parissa. Olen pitänyt lapsille pyhäkouluja ja leirejä. Vastaanotto on ollut hyvä. Tsaatanit ovat ottaneet minut rakkaudella vastaan. Olen myös saanut tuoda terveisiä Tuvasta tsaataneille ja toisin päin. Iäkkäät asukkaat ovat kyselleet sukulaisistaan.

Patmoksen uusin lähetti Arju Kaldar-ool toimii Tsaatan-kansan parissa Mongoliassa.

Mukanani on poikani Duka. Aioimme matkustaa Tsaatan-kansan pariin heti vuoden 2021 alussa, mutta koronarajoitukset estivät sen. Matka onnistui vasta keväällä.

Odotusajan käytin hyödyksi tekemällä tuvankielistä hengellistä materiaalia. Olin mukana ryhmässä, joka tekstittää lasten sarjakuvia, tekee äänimateriaalia kuunnelmiin ja kurssimateriaalia aikuisille. Opiskelimme myös englannin kieltä.

Pyydän, että muistatte meitä rukouksin. Rukoilkaa ennen kaikkea avoimia sydämiä, että koko kansa voisi kääntyä Jeesuksen Kristuksen puoleen.

ARJU KALDAR-OOL