Patmoslähetit esittäytyvät: Rami Fellemon – Evankeliumia muslimeille Pyhällä maalla

Patmoslähetti Rami Fellemon toimii Jerusalemin Kristillisen Lähetyksen (JEO) johtajana Pyhällä maalla.

Rami Fellemon artikkeli

JEO-työn tavoitteena on evankelioida ja opetuslapseuttaa, sekä antaa käytännön tukea ja aineellista apua Israelin arabeille ja Länsirannan ja Gazan palestiinalaisille. Työ on alkanut jo vuonna 1989.

Ihmisiä tavoitetaan mm. Beetlehemissä toimivan Connect Cafen ja mediatyön kautta. Koronan aikana ihmisiä kohdataan Zoom-yhteydellä. Uutena työnä on aloitettu Beetlehemin Lapsi -projekti, joka vahvistaa työtä alueen kouluikäisten lasten keskuudessa.

Tule mukaan tekemään lähetystyötä ja toteuttamaan Jeesuksen lähetyskäskyä ryhtymällä lähettäjäkseni. Tulemalla lähettäjäksi saat säännöllisesti ajankohtaisia kuulumisia kentältä. Tukimaksun suuruus on vapaaehtoinen.

Lue alta, miten Beetlehemin lapsi -projekti on alkanut kantaa hedelmää.

Tule Ramin lähettäjäksi

Lapset kuulevat evankeliumin Beetlehemissä

Lapset tulivat Lastentalollemme, Beetlehemin Lapsi -projektimme keskukseen, ensimmäisellä kerralla hieman arkoina. Osa lapsista tunsi toisensa, osalle melkein kaikki muut olivat vieraita. Jännitys ja varovaisuus kuitenkin väistyivät mukavan tekemisen, tutustumisleikkien, ylistyslauluhetkien ja hyvän ruoan myötä.

Ensitapaamisen jälkeen olemme aloittaneet myös tukiopetustunnit, englanninopetuksen ja yhteiset Raamatun tutkimishetket. Annamme kaikille lapsille omat värikkäät lasten kuvaraamatut. Lapsia on säännöllisesti paikalla lähes 30.

Uutena työmuotona on aloitettu Beetlehemin Lapsi -projekti, joka tavoittaa alueen kouluikäiset lapset.

Yksi näistä keskuksen lapsista on 7-vuotias tyttö. Hän kertoi kokeneensa suuren järkytyksen, kun hän näki isänsä kuolevan äkillisesti kotonaan. Rohkaisimme häntä kääntymään Jeesuksen puoleen, jotta hän saisi kokea lohdutusta surun ja vaikeuksien aikoina.

Tytön isoäiti huomasi muutoksen lapsenlapsensa elämässä. Isoäiti kertoi meille, että sen jälkeen, kun tyttö oli alkanut osallistua lasten evankeliointiohjelmaamme, hän on voinut paremmin ja hänen mielialansa on kohonnut.

RAMI FELLEMON