Patmoslähetit esittäytyvät: Riku Rinne – Koulu- ja nuorisotyö tavoittaa tuhansia

Olen toiminut Patmos Lähetyssäätiön Come Home koulu- ja nuorisotyöntekijänä jo yli 30 vuotta.

Riku Rinne artikkeli

Kierrän Suomen kouluja pitämässä tunteja lapsille ja nuorille. Tapaan myös vanhempia vanhempainilloissa ja seurakunnissa pidän iltatilaisuuksia.

Olen vuosien varrella kirjoittanut useita kirjoja, julkaissut äänitteitä ja minulla on omia Come Home radio- ja TV-ohjelmia. Myös Come Home -leirit lapsille kuuluvat työhöni. Koronarajoitusten aikana kuvaan ovat tulleet suositut LIVE-striimaus kouluvierailut.

Tule mukaan tekemään lähetystyötä ja toteuttamaan Jeesuksen lähetyskäskyä ryhtymällä lähettäjäkseni. Tulemalla lähettäjäksi saat säännöllisesti ajankohtaisia kuulumisia kentältä. Tukimaksun suuruus on vapaaehtoinen.

Lue alla olevasta linkistä esimerkki siitä, millaisia nuoria työssäni kohtaan.

Tule Rikun lähettäjäksi

Äiti, soita Rikulle, hän voi auttaa

Minua pyydettiin tapaamaan erästä nuorta, joka oli laitoshoidossa. Äiti kertoi puhelimessa, että olin tavannut tämän pojan vuosia sitten, kun hän oli 16-vuotias. Nyt tämä nuori aikuinen oli monien vaikeuksien tähden menettänyt elämänhallintansa täysin. Kaiken tämän tuskansa keskellä hän oli pyytänyt äidiltään:

”Äiti, soita Riku Rinteelle ja pyydä häneltä apua. Tiedän, että hän voi auttaa, kuten silloin vuosia sitten. Haluan tavata Rikun.”

Riku Rinne on toiminut Come Home koulu- ja nuorisotyössä jo yli 30 vuotta. Hän kiertää Suomen kouluja pitämässä tunteja lapsille ja nuorille.

Sain onneksi järjestymään tämän tapaamisen pian ja meillä oli todella hieno kohtaaminen. Sain kuulla vuosia jatkuneesta pilvenpoltosta ja vaikeasta psykoosista, joka oli nyt vienyt pojan suljetulle osastolle. Poika toivoi, että rukoilen keskustelumme päätteeksi. Rukoilin, että Jumala tekee uutta ja parantaa menneisyyden haavat sekä vapauttaa kahleista.

Seuraava tapaamisemme olikin jo parin viikon päästä pojan kotona, kun hän oli päässyt lomille. Pojan vointi oli huomattavasti parempi ja toivo laitoshoidosta vapautumisesta vahva. Yhteydenpitomme jatkuu pojan kanssa ja voitto vahvistuu päivä päivältä.

RIKU RINNE