Patmosystävä ei jätä!

”YSTÄVÄ RAKASTAA AINIAAN JA VELI SYNTYY VARAKSI HÄDÄSSÄ” Snl. 17:17

”Onnea on, kun saa mennä kavereiden kanssa kouluun, yhdessä oppimaan”, sanovat nämä koululaiset, kummilapsemme Lokken koulussa Etiopiassa.

8276-iStock-1169662101-720×480

Esirukous ja kummien tuki ovat niitä ystävyydenosoituksia, jotka kantavat eri kenttiemme lasten elämässä pitkälle. Esimerkkejä tästä on monia eri puolilta maailmaa:

Moldovassa Tudor sai kouluttautua ensin kondiittori-kokiksi ja sitten jatkaa opintojaan.

Anna valmistuu opettajaksi.

Egyptissä Yousef valmistui insinööriksi, Samah oppi tekemään ruokaa ja ompelemaan ja hänestä on tullut perheenäiti.

Etiopian kentällämme, josta viestini alussa kuva koululaisista, lastenkodissamme kasvaneesta Tamratista on tullut kenttäjohtaja kansalaisjärjestössä, joka auttaa perheitä ja lapsia. Kadulta pelastetusta, katulapsikodissamme kasvaneesta Eyobista on tullut automekaanikko.

Monia, monia esimerkkejä monilta kentiltämme voisimme luetteloida.

Kuten missä tahansa perheessä, niin kummilastenkin laitoksissa ja kouluissa ja sairaalaosastoilla ihan jokaisen lapsemme kohdalla ei käy niin, että saisimme nähdä heidän valmistuvan ammattiin tai kasvavan aikuisiksi.

On lapsia, joiden elämää saamme koskettaa vain rajatun ajan – vaikka sen ajan, kun he ovat hoidettavina tuberkuloosisairaalassa.

Vaikka joku vakavasti sairas lapsi ei selviäisi sairaudestaan, olemme kuitenkin saaneet koskettaa hänen elämäänsä Jeesuksen rakkaudella: ruokkia ja hoitaa ja siunata.

Jokainen lapsi kuulee Jeesuksesta.

Kiitos ystävyydestä, rakas Patmoksen Lastenavun kummi, esirukoilija, lähettien tukija tai minkä tahansa kenttämme tukija ja ystävä.

Patmosystävä, veli tai sisar: olet ainutlaatuinen. Siunattua ystävänpäivää Patmoksen lähetystoimistosta kiitollisina toivottavat:

LEENA, JESAJA, ANTTI, EMILIA JA PIRKKO
– ja kaikki toisetkin työtoverimme, jotka liittyvät kiittämään sinua, rakas Patmosystävä