Patmosystävien humanitaarinen rekka oikeaan aikaan Moldovassa ja Transnistriassa

Toinen Patmoksen lähettämä humanitaarinen rekka pääsi matkaan helmikuussa monien mutkien jälkeen. Rekan kohde oli Moldova ja noin puolet kuormasta viedään Transnistrian puolelle. Nyt suomalaisten lähettämät vaatteet, astiat, liinavaatteet ym. ovat tarjolla tarvitseville. Niin Moldovassa kuin Transnistriassa humanitaarista apua jaetaan paitsi juutalaisille, myös ukrainalaisille pakolaisille.

WhatsApp Image 2022-04-05 at 11.08.26

Oheisesta videosta voit nähdä Benderin seurakunnan tilojen muuntumisen ”kirpputoriksi”. Videolla näkyvä työntekijämme Olga on työtovereineen järjestänyt lahjoitukset kauniisti esille tarvitsevia varten.

Benderin kaupungin viranomaiset olivat lähettäneet Ukrainan pakolaisia seurakuntaamme sanoen, että siinä on paikka, jossa teitä autetaan. Suomalaisten Patmosystävien tuella seurakuntamme onkin auttanut, kuljettanut ja majoittanut paljon Ukrainan pakolaisia. Ja nyt avustusrekan tuotteet saavat olla lisäsiunauksena hädässä oleville ihmisille. Kiitos kaikille, jotka tavalla tai toisella olette olleet mukana projektissa!

LEENA METSÄMÄKI