Patmosystävien pääsiäisvaellus 2021 suorana lähetyksenä netissä palmusunnuntaista puutarhahaudalle

Patmos Lähetyssäätiön tarjoama suora verkkotapahtuma Jumalan sanan äärellä YouTubessa joka ilta klo 19:30-20:30 palmusunnuntaista alkaen 28.3.-4.4. Viikon aikana tarkastelemme pääsiäisviikon vaiheita erityisesti Jeesuksen toisen tulemuksen valossa. Kiirastorstaina yhteinen ehtoollinen. Ylösnousemussunnuntain aloitamme suoralla yhteydellä puutarhahaudalle Jerusalemiin. Suorissa opetusilloissa tapaat suomalaisten julistajien lisäksi raamatunopettajia Israelista ja Moldovasta. Seuraa lähetyksiä YouTuben kautta. Löydät tiedot ja katselulinkit myös Patmoksen netin tapahtumasivulta. Illat ovat vapaasti katseltavissa. Ei edellytä ennakkoilmoittautumista. 

PERUS pääsiäinen 2021.001 kopio

28.3. Palmusunnuntaina klo 19:30 pastori STEVEN KHOURY Jerusalemista
KUUSI RAAMATUN PROFETIA-AVAINTA, Salaisuus Jerusalemista avautuu, osa 1
Juonto ja tulkkaus: Pasi Turunen.

29.3. Maanantai klo 19:30 pastori STEVEN KHOURY Jerusalemista
KUUSI RAAMATUN PROFETIA-AVAINTA, Salaisuus Jerusalemista avautuu, osa 2
Juonto ja tulkkaus: Pasi Turunen.

STEVEN KHOURY  on Jerusalemissa toimivan tunnetun Golgata-kirkon (Calvary Church) pastori ja laajaa evankelioimis- ja auttamistyötä tekevän Holy Land Mission -järjestön perustaja ja johtaja. Khoury on kansainvälisesti tunnettu innostava julistaja. Suuret uutisyhtiöt ovat haastatelleet häntä pyhän maan kristittyjen tilanteista. Khoury tietää mitä merkitsee maksaa hintaa evankeliumin tähden: islamistit tappoivat hänen setänsä ja Khoury seurakuntalaisineen on vuosien mittaan saanut kokea vainoa ja syrjintää. Kaikki kuitenkin on koitunut evankeliumin voitoksi ja monia on tullut uskoon. Pastori Khoury on iloinen saadessaan opettaa Jumalan sanasta suomalaisia Patmos-ystäviä palmusunnuntaina ja tarkastella yhdessä mitä Raamattu sanoo Jerusalemin merkityksestä Jeesuksen toisen tulemuksen lähestyessä.

30.3. Tiistai klo 19:30 PASI TURUNEN HERRAN LOISTE JA KAHDEN KUNINKAAN SALAISUUS ÖLJYMÄELLÄ. Mukana Patmoksen kenttäkehitysjohtaja Pirkko Säilä.

31.3. Keskiviikko klo 19:30 pastori DAVID ZADOK Armo ja Totuus -seurakunnasta Israelista. VANHAN TESTAMENTIN PIKKUPROFEETTOJEN ENNUSTUKSET  SUURESTA PELASTAJASTA. Juonto ja tulkkaus: Pasi Turunen.

1.4. Kiirastorstai klo 19:30 rovasti JOUKO KOISTINEN – Ehtoollinen.
VIIMEISTEN PÄIVIEN GETSEMANEKAMPPAILU. Rovasti Jouko Koistisen johdolla nautimme kiirastorstaina myös Herran ehtoollisen. Varaa kotiisi happamatonta leipää ja viinipuun antia yhteistä hetkeä varten.  Juonto: Pasi Turunen.

2.4. Pitkäperjainta klo 19:30 PASI TURUNEN ÄLÄ ITKE JEESUSTA! GOLGATAN RISTI EI OLLUT VAHINKO EIKÄ EREHDYS.

3.4. Lauantai klo 19:30 pastori JURA MAJEVKSI Moldovasta. PÄÄSIÄISJUHLA JUUTALAISKRISTILLISIN SILMIN. Majevski on Patmoksen tukeman moldovalaisen messiaanisen seurakunnan pastori. Tulkkina Patmoksen idän juutalaistyön koordinaattori Andres Koskelainen.

4.4. Ylösnousemussunnunta klo 14:00 STEVEN KHOURY ja PASI TURUNEN
Pasi Turunen TYHJÄ HAUTA – MISSÄ RUUMIS? KYSYMYS, JONKA VARASSA EVANKELIUMI SEISOO TAI KAATUU.  Pastori Steven Khoury tuo suorassa verkkolähetyksessä tervehdyksensä Patmosystäville Jerusalemista suoraan puutarhahaudalta!