Pysäytä antisemitismi ajoissa

Tänään töihin ajaessani kuulin radiouutisissa, että Suomen Israelin suurlähetystön ovet oli töhritty ”verta muistuttavalla punaisella aineella”.

Daavidin tähti kädet

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Israelin suurlähetystö on joutunut vastaavan ilkivallan kohteeksi, mutta ajankohtaisin.

Mihin maamme ja maailmamme oikein on menossa?

EURONEWS uutisoi viime vuoden lopulla: ANTISEMITISMI EUROOPASSA ON SAAVUTTANUT TASON, JOLLAISTA EI OLE NÄHTY VUOSIKYMMENIIN!

Euroopan juutalaisyhdistyksen puheenjohtaja rabbi Menachem Margolin mukaan fyysisten ja sanallisten aggressioiden määrä on lisääntynyt tavalla, jollaista ei ole koettu vuosikymmeniin.

Puolalaisen synagogan rikottu lasiovi yläkuvassa kertoo myös tästä kehityksestä omaa kieltään.

ALL ISRAEL NEWS -verkkolehti puolestaan kertoi helmikuussa 2024: MUSLIMISAARNAAJA KEHOTTI BELGIAN PARLAMENTISSA PITÄMÄSSÄÄN PUHEESSA MURHAAMAAN JA KAAPPAAMAAN JUUTALAISIA!

Pakistanilaissyntyinen imaami oli kutsuttu seremoniaan, jossa hänet palkittiin ”onnistuneen kotouttamisen” johdosta mitalilla.

Puhe järkytti monia.

”Belgia ja Ranska edustavat yhdessä koko Euroopan Hamas-myönteisintä ja Israelin-vastaisinta linjaa, eikä ole ihme, että radikaali islam rehottaa niiden keskuudessa”, eräs parlamentin jäsen totesi.

Belgian oikeusministeri Paul Van Tigchelt on vahvistanut, että Hamas toimii Belgiassa.

Lisääntyvän antisemitismin puristuksessa Brysselissä ja Pariisissa toimii Patmoksen tukema messiaaninen Beth Yeshoua seurakunta- ja mediatyö.

Tämä edesmenneen suomalaisen Patmos-lähetti Anja Ghennasian (o.s. Noppari) ja hänen puolisonsa Paulin näystä alkanut ainoalaatuinen työ tavoittaa erityisesti ranskankielisen juutalaisväestön parissa eläviä.

Tässä tilanteessa he tarvitsevat Patmos-ystävien tukea enemmän kuin koskaan.

Kaksi pikkukuvaa yllä oikealla ovat Patmoksen tukemasta Beth Yeshoua -seurakunnasta Brysselissä, Belgiassa, jossa rukoillaan suojaa, siunataan ja turvataan Jumalaan ja hänen sanaansa tällaisina aikoina.

Myös Patmoksen tukemassa työssä idän diasporajuutalaisten parissa, nyt erityisesti Transnistriassa, jonka Putin on aikeissa liittää yksipuolisesti Venäjään, on kasvavan juutalaisvastaisuuden vuoksi jouduttu kiinnittämään erityistä huomiota jumalanpalvelusten turvallisuuteen.

HE TARVITSEVAT PATMOS-YSTÄVIEN APUA JA TUKEA!

NYT EI OLE AIKA olla hiljaa ja miettiä, miten olisi pitänyt toimia vuosikymmeniä sitten, jolloin antisemitismi viimeksi johti kaasukammioihin.

NYT ON AIKA rakastaa Siionia, ei pelkästään sanalla ja kielellä, vaan teossa ja totuudessa (1. Joh. 3:18) ja osoittaa, että olemme oppineet historiasta.

RUKOILE suojaa kaikille juutalaisille, erityisesti Jeesuksen seuraajille Patmoksen työkohteissa Brysselissä, Pariisissa ja räjähdysherkässä Transnistriassa.

TUE RAKKAUDENLAHJALLASI näiden vaikeissa oloissa työskentelevien seurakuntien työtä niiden pitäessä esillä evankeliumia ja toivon sanomaa Jeesuksesta.

Kanavoimme tämän keräyksen varoja sen mukaan kuin niitä riittää myös muiden Patmoksen juutalaistyön kohteiden avuksi muun muassa alijaan.

Rakkaudenlahjallasi – olkoon se 20 EUROA, 50 EUROA tai enemmän – tuet Patmoksen juutalaistyön kohteita, jotta niiden toiminta voi jatkua antisemitismin kasvavasta uhasta huolimatta. 

Voit antaa lahjasi turvallisesti sivulla olevan lahjoittimen kautta tai verkkopankissasi Israel ja juutalaistyömme lyhytviitteellä 75006.

Kiitos lahjastasi Israelin elämäksi. 

PASI TURUNEN

Lue uusin Patmosviesti: