Radio Patmos 10 vuotta ja taivaallinen kaksinkertaistuminen

”Herra, viisi leiviskää sinä minulle uskoit, katso, toiset viisi leiviskää minä olen voittanut.” (Matt. 25:20)

Muistat Jeesuksen vertauksen leivisköistä. Kahdesta leiviskästä tuli neljä, viidestä kymmenen. Yhdestäkin olisi voinut tulla kaksi. Nyt sinulla on mahdollista kokea lahjasi kaksinkertaistuminen tämän periaatteen mukaisesti. Lue alta miten se tapahtuu.

raha-purkkiin

Radio Patmoksen viettäessä 10-vuotisjuhlaansa tässä kuussa sinulla on mahdollista kokea tämä kaksinkertaistamisen periaate. Näin se käytännössä toimii: 

Tamperelainen kristitty yrittäjä, jolle Radio Patmos on tärkeä, TUPLAA jokaisen radiotyölle tässä keräyksessä lahjoitetun euron aina 50 000 euroon saakka! Kun siis SINÄ lahjoitat vaikka 10 EUROA Radio Patmoksen syntymäpäivälahjana, HÄN lisää lahjaasi toiset 10 EUROA päälle.

Näin SINUN 10 euron lahjastasi muodostuu yhteensä 20 EUROA!

Jos lahjasi on vaikka 100 euroa, hän lisää toiset 100 euroa, ja lahjasi Radio Patmokselle onkin 200 euroa!

Kunnes koossa on yhteensä 100 000 euroa.

AJATTELE TÄTÄKIN:

Meiltä kysytään usein, miksi Radio Patmos ei kuulu siinä tai tuossa kaupungissa, tai miksi se kuuluu tuolla mutta ei täällä. Vastaus liittyy osaksi leivisköihin:

”Niin ensimmäinen tuli esiin ja sanoi: ’Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut KYMMENEN LEIVISKÄÄ. Ja hän sanoi hänelle: ’Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita KYMMENTÄ KAUPUNKIA’.” (Luuk. 19:16–17)

RADIO PATMOS TÄYTTÄÄ TÄSSÄ KUUSSA
KYMMENEN VUOTTA.

Kanava kuuluu 20 kaupungissa pysyväistaajuuksilla. Kuvainnollisesti ajatellen kaupunkeja on saatu hallittavaksi asioimalla leivisköillä Jeesuksen sanojen mukaan.

Olemme Jumalalle kiitollisia tästä kristitystä Radio Patmoksen liikemiesystävästä, joka hänen mahdollisuuksiensa mukaan haluaa haastaa ja rohkaista muita osallistumaan omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Ja olemme Jumalalle kiitollisia jokaisesta, SINUSTA, joka tarttuu tähän tilaisuuteen yksinkertaisen lahjan kaksinkertaistamiseksi hänen kanssaan.

Uusia kaupunkeja ja taajuuksia on tulossa hakuun. Rukoilemme lisää kaupunkeja. Rukoilemme, että taajuuksista päättävien sydämet kääntyvät suosiollisiksi Radio Patmokselle. Mutta lopulta leiviskät ratkaisevat.

Kun haluat kaksinkertaistaa syntymäpäivälahjasi Radio Patmokselle tässä kuussa voit antaa lahjasi Patmoksen netissä tai MobilePay sovelluksella (33223).

Muista verkkopankissa asioidessasi käyttää Radio Patmoksen lyhytviitettä 77020.

Lahjallasi onnittelet 10 vuotta täyttävää Radio Patmosta.

Antamalla NYT kaksinkertaistat lahjasi siunausvaikutuksen, ja niin toteutuu periaate kirjoitusten mukaan: ”Samoin kaksi leiviskää saanut voitti toiset kaksi…” 

Kiitollisena Sinusta Radio Patmoksen esirukoileva ystävä.