Radio Patmos etsii uutta näkemyksellistä päätoimittajaa!

Pixelated Radio

Radio Patmoksen perustajan ja päätoimittajan Leo Mellerin ilmoitettua irtautuvansa Patmos Lähetyssäätiön työsuhteesta Radio Patmos etsii uutta vastaavaa päätoimittajaa jatkamaan ja kehittämään Radio Patmoksen toimintaa.

Olet tunnustava kristitty, sitoudut Apostoliseen uskontunnustukseen ja sinulla on rohkeutta seistä Raamatun sanoman takana. Sinulla on näky evankeliumin levittämisestä radion kautta ja kokemusta viestinnästä sekä kykyä esiintyä erilaisille yleisöille.

Olet motivoituneen ja osaavan tiimin rohkaiseva johtaja. Työssäsi vastaat Radio Patmoksen linjasta, johtamisesta ja kehittämisestä. Sitoudut Patmos Lähetyssäätiön näkyyn ja arvoihin. Eduksi katsomme maamme kristillisen kentän hyvän tuntemuksen sekä radiomedian merkityksen ymmärtämisen lähetystyölle.

Tiedustelut sekä hakemukset palkkatoiveineen 21.4.2023 mennessä säätiön toiminnanjohtaja Pasi Turuselle: pasi.turunen@patmos.fi / 0400 989946.

Radio Patmos on Patmos Lähetyssäätiön omistama ympärivuorokautinen radiokanava, jota kuullaan 20 pysyvällä taajuudella eri puolilla Suomea.