Radio Patmos evankelioi ja opettaa

Juuri siinä tilassa, jossa luet tätä tekstiäni, olet radioaaltojen valtameressä. Miljoonat sanat ja sävelet ovat juuri tällä sekunnilla juuri siinä, missä Sinä olet.

Music memories

Jotta saatat kokea – kuulla – Pyhän Hengen äänen tästä massasta tarvitset näitä kolmea:

1. Radiovastaanottimen jossakin muodossa.
2. Jumalan evankeliumin viestimen eli kristillisen radiolähetinaseman.
3. Näkymättömän, mutta todellisen tahtoosi ja tekemiseesi vaikuttavan persoonan ohjaamaan sinut oikeaan aikaan oikealle radiotaajuudelle ja samalla avaten sisimpäsi uudesti synnyttävälle evankeliumille antaen sinulle uskon lahjan.

Voiko jotakin tällaista tapahtua Radio Patmoksenkin välityksellä Suomessa ja kristillisen lähetysradiotoiminnan kautta lähetyskentillä?

Esitän vastakysymyksen: Onko mikään liian mahdotonta Jumalalle, joka haluaa, ettei yksikään ihminen hukkuisi vaan saisi iankaikkisen elämän?

Juuri näin tapahtui minulle 65 vuotta sitten Pyhän Hengen ottaessa kiinni AGA-lyhytaaltoradion ääressä nuoren radioharrastelijapojan ja istuttaen tämän henkeen uskon Golgatan sovitusuhriin. Kristillinen radiolähetys herätti ja käännytti minut.

Olemme pelastettuja, jotta toiset ihmiset kuulisivat pelastuksesta

TILASTOT puhuvat kieltänsä ja osoittavat vastaansanomattomasti seuraavaan tosiasiaan: meillä Pohjo­lassa Pyhä Henki käyttää alkavaa kaamosta ja pakkasta sitomaan ihmisiä koteihinsa medioitten äärelle.

Ja juuri silloin on Jumalan Hengellä suunnattomat mahdollisuudet johdattaa ihminen oikeaan aikaan oikealle asemataajuudelle ja monistaa Leo Mellerin kohdalle annettu Pyhän Hengen herättävä työ julistavan radioase­man välityksellä.

Siksi vuoden viimeinen neljännes on Radio Patmoksen toiminnassa kausi, jolloin ainakin 5 miljoonaa suomalaista on potentiaalisessa valmiudessa tulla tavoitetuksi evankeliumilla.

Siksi samainen vuosineljännes vaatii suurempia taloudellisia resursseja kuin kaksinkertainen määrä kuukausia yhteensä keväällä ja kesällä.

Radio Patmos International myös tukee kristillistä radiolähetystoimintaa ja tavoittaa kaipaavat sielut lähetyskentillä sinun avullasi.

Mitä hän etsii? Kuvavälähdys sieltä, missä Radio Patmos International tukee paikallista kristillistä lähetysradiota: Taivaallista sanaa kaipaava mies pyrkii löytämään Sanan radionsa välityksellä. Jotta ääni kuuluisi vahvana, mies pitää radiotansa avoimen ikkunan luona. Lähellä on katolisen kirkon pyhäkkö päivittäisine messuineen. Miksi mies ei etsi Sanaa sieltä? Tiedämme vain, että hän kuuntelee radiota – ja että meidän patmoskansana on Jumalan kasvojen alla huolehdittava siitä, että ääni taivaasta kuuluu. LEHTIKUVA

Vuodelle 2020 varovaisimman laskutavan mukaan olemme budjetoineet RPI:n kuluiksi 960 000 €. Tämä jaettuna 365:llä luo päiväkulujen summaksi 2 630 €. Summa sisältää sekä Suomen että lähetysradioiden osuudet.

Mahdollisuuksiesi mukaan auta maksamaan suuret menot ohjelmaverkoston toimiessa. Jeesuksen Nimessä – kiitos Sinulle!

LEO MELLER
Päätoimittaja
Radio Patmos

Lue tuorein julkaisumme: