Rakkautta rekan täydeltä Romaniaan!

Toinen rekka kohti Romaniaa tuli pakatuksi ja lähti kohti Romaniaa perjantaina 14.2., sopivasti ystävänpäivänä. Suuri rekka sulkee sisäänsä peräti 24 lavallista hyötytavaraa: vaatteita miehille, naisille ja lapsille, kenkiä, laukkuja, peittoja, tyynyjä, mattoja, kaikenlaisia keittiötarvikkeita ja astioita, jopa lastenrattaita. Kaikki lahjoitukset on käyty kuluneiden viikkojen aikana läpi ja lajiteltu omiin ryhmiinsä.

8272-humanitaarinen_apu_rekka2.jpg

Tämä toinen rekka on menossa Romanissa Bihorin lääniin hyvin köyhälle seudulle, jossa People to People -yhteistyöjärjestömme johtaja Nicu Gall työtovereidensa kanssa tietää, kenelle viedä mitäkin.

Patmos Lähetyssäätiön tukema Tincan koulu sijaitsee myös tällä alueella, niinpä Tincan koululaisille on pakattu aivan omat lavat täynnä koulutyölle tarpeelliseksi nähtyä lahjoitustavaraa.

Onpa mukaan haettu myös uusia tuotteita kaupasta, jalkapalloja, verenpainemittareita ja koulutarvikkeita. Rekka todella kätkee sisäänsä vaikka mitä – aarteita pimeän kätköstä.

Romanialainen rekkakuski Andrew arveli, että matka määränpäähän kestää lyhimmillään, jos kaikki menee hyvin, kolme päivää.

Emme voi kyllin kiittää teitä kaikkia Patmosystäviä, jotka olette tehneet tänäkin vuonna humanitäärisen avun lahjan mahdolliseksi!

24 noin kolme metriä korkeaa lavaa, jotka yhteen rekkaan mahtuu, sisältää niin paljon tavaraa, että pienellä joukolla sen kokoon saaminen olisi mahdotonta. Ja tämä oli jo toinen rekka! Yhdessä se taas kerran onnistui.

Kiitos!

LEENA METSÄMÄKI