Rukousopas 2024-2025 on ilmestynyt!

Tämän rukousoppaan tarkoitus on ohjata meitä rukoilemaan täsmällisesti ja ymmärtävästi muslimien, hindujen ja buddhalaisten puolesta, sekä heidän keskuudessaan tehtävän lähetystyön puolesta.

Untitled

30 päivää rukousta

Joka vuosi julkaistaan uusi rukousopas useilla kielillä ja eri puolilla maailmaa. Oppaassa on päivittäistä lukemista islamilaisen maailman eri aiheista, ihmisryhmistä ja maantieteellisistä alueista. Jokaisen päivän aihekohtaista keskustelua seuraa rukousvinkkejä.

Opas sisältää myös informatiivisia tausta-artikkeleita tueksi rukouksillesi. Joka päivä ramadanin aikana sadat tuhannet uskovat yhtyvät näihin rukouksiin niin, että tästä on tullut maailman suurin rukousliike.

Rukousta joka perjantai

Kuukauden kestävän ramadanin jälkeen rukousopas tarjoaa seuraaville perjantaille suomalaisen lähetystyön rukouskohteen muslimien, tai buddhalaisten parissa tehtävästä työstä.

Buddhalaisen maailman puolesta

Tämä opas ei yritä kuvata ympäri maailmaa harjoitetun buddhalaisuuden moniulotteisuutta ja syvyyttä. Sen sijaan se esittelee tarinoita eri tilanteissa elävistä buddhalaisista ihmisistä herättääkseen meissä Jumalan sydämen mukaisen huolen niistä, jotka ovat vielä kaukana Hänestä.

Hindulaisen maailman puolesta

Jos kysyt hindutaustasta kääntyneiltä kristityiltä, kuinka he löysivät uskon Jeesukseen, usein he kertovat, että vain Jeesus pystyi parantamaan heidät sairaudesta tai vapauttamaan heidät henkien riivauksesta. Jeesuksen voiman ilmeneminen ihmeenä voi tuntua länsimaisesta kristitystä poikkeukselliselta, mutta Intian kristityille se on melko tavanomaista. Rukoile kanssamme, jotta hindukansoihin kuuluvat ihmiset tunnustaisivat Jeesuksen ainoana todellisena Jumalana.

Hinta: 2,50 €
Tilaa: www.pray.fi

Julkaisijat: Worldprayerguides, Suomen Lähetysneuvosto​, Suomen Evankelinen Alianssi