Saisiko hän tulla jouluvieraaksesi?

Elämme koronapandemian määrittämää syksyä. Joulusta tulee erilainen kuin yksikään aikaisempi joulu. Suunnitteletko joulua ja jouluvieraita? Minulla on sinulle pyyntö: katso tämän pienen pojan silmiin ja mieti, voisitko sinä kutsua hänet ja hänen kaltaisensa lapset, jotka asuvat Romaniassa, Moldovassa ja Virossa, omaan jouluusi vieraaksi. Lue alta miten voit olla järjestämässä heille ikimuistoisen joulun, josta Jeesuskin tykkää.

OJL poika artikkeliin

Operaatio Joulun Lapsi -keräys alkoi Patmoksessa jo vuonna 1995, jolloin sain olla jakamassa joulupaketteja Bosniassa, johon lähetimme 8 000 joulupakettia.

Elettiin Bosnian sodan epävakaata rauhanaikaa ja liikuttiin varustautuneina kypärään ja luotiliiveihin.

Sitten avautui Ceausescun jälkeinen Romania ja saimme tehdä joulun karuissa laitoksissa eläville lapsille, aidsiin sairastuneille ja orvoille lapsille.

Romania pysyy Joulun Lapsen kohteena edelleen, ja niin myös Moldova, johon Herra meidät johdatti seuraavaksi.

Löysimme monisairaat tuberkuloosilaitosten lapset ja Euroopan köyhimmän maan juutalaislapset.

Nyt on Operaatio Joulun Lapsen 26. vuosi. Pyydän sinua:

  • Tule mukaan tekemällä oma pakettisi (huomaa palautusaika: 16.–23.11.).
  • Tai tee virtuaalipaketti.
  • Tai lahjoita 40 euroa tai enemmän ja lähetä rakkaudellinen joululahjasi Euroopan vähävaraisimmille lapsille Operaatio Joulun Lapsen kautta.

Näin voit kutsua lapset jouluvieraaksesi. Sinä kodissasi täällä, he kodeissaan omissa kylissään ja molempien luona Jeesuksen suloinen läsnäolo Pyhän Hengen kautta.

Rukoillen, että itse Joulun Lapsi – Joulun Herra, Jeesus Kristus puhuu sinulle näistä lapsista ja johdattaa sinua auttamaan.

Kiitollisin, siunaavin terveisin Patmoksesta,

PIRKKO SÄILÄ
Kenttäkehitysjohtaja

Lue lisää tuoreimmasta julkaisustamme: