Satu Panula kiittää Radio Patmoksen kuuntelijoita! Mammaloma kutsuu

Satu kiittää

Tässä sitä ollaan -kotona aamukahvilla. Vähän on sellainen haikea fiilis. Tänään on, toistaiseksi, viimeinen aamu, kun suuntaan kohti Radio Patmosta.

8019-piritta_ja_satu.jpg

On ollut niin mukava aamuisin istahtaa studion tekniikan pöydän ääreen, laittaa mikit päälle ja toivottaa kuulijoille hyvää huomenta.

Ensi maanantaiaamuna olen teidän kuulijoiden paikalla. Kuuntelen, kun isäni Markku Vuorinen ja äitiyslomasijaiseni Piritta Poutala toivottavat huomenta, juon aamukahvini kotona ja saatan lapset koulutielle.

Valmistan kotiamme uutta vauvaa varten. Pesen pyykkiä ja kokkaan. Ehkäpä siinä päivän aikana tajuan olevani äitiyslomalla.

Lämmin kiitos jokaisesta tsempistä ja siunauksen toivotuksesta vuosien varrella. Ne ovat merkinneet suunnattoman paljon. Tänään studiolta lähtiessäni tiedän, että saan jatkaa kohti tulevia päiviä esirukoustenne saattelemana.

Jonain päiväni varmasti ääneni jälleen kuuluu Radio Patmoksen taajuuksilla, mutta siihen saakka hymyillään, kun tavataan ja jos haluat jatkossa seurata kuulumisiani, niin liity julkiseen facebook ryhmään nimeltä: Satu Panula – Juontajan elämää.

Ihanaa syksyä jokaiselle!

Satu Panula