Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset – Radio Patmos on yksi vahvasti evankeliumia esillä pitävä kanava myös missiokuukauden aikana!

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt toteuttavat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävän mediakampanjan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen. Jos et ole vielä mukana ota yhteyttä seurakuntaasi ja tiedustele missä voi palvella.

MISSIO

Kysymys on monimediakampanjasta, johon liittyvät televisio, radio, printtimedia, internet, sosiaalinen media (some) sekä ulkomainonta. Eri mediavälineet kertovat evankeliumin sanomaa henkilökohtaisesti. Se löytyi -missio antaa näkyvyytensä kautta kristityille erinomaiset puitteet kertoa omasta löydöstään sukulaisille, ystäville ja työtovereilleen.

Radio Patmos mukana missiossa!

Radio Patmoksen Aamuvieras –ohjelmatunneissa klo 9:15 kuulet ma 18.09. alkaen Missiokirjaan oman elämäntarinansa antaneiden kristittyjen mielenkiintoisia ja koskettavia haastatteluja. Toimittajina Radio Patmoksen tutut äänet Markku Vuorinen, Satu Panula ja Piritta Poutala. Haasta ystäviäsi kuuntelemaan. Joka päivä klo 10:00 uutisten jälkeen voit liittyä kanssamme rukoukseen mission puolesta, yhteisessä rukouksessa on voimaa! Toimittaja Päivi Kyyrö jatkaa Missio 2022 –Se löytyi! -ohjelmaa perjantaisin klo 15:45 ja lauantaisin klo 13:45 aina missiokuukauden ajan sekä vielä jälkilöylyissä lokakuun loppuun. 

Arkisin klo 12:00 Suomi Rukoilee tunneissa rukoilemme ja haastamme kristittyjä rukoilemaan, että ilosanoma ristillä kuolleesta, ylösnousseesta, pelastavasta ja armahtavasta Jumalan Pojasta tavoittaisi meidän rakasta Suomen kansaa. Haasta sinäkin itseäsi. Rukoile ja ota uskossa askeleita kohdataksesi lähimmäisiäsi ja jakaaksesi sitä sanomaa ja elämää, jota itse olet saanut elää Jeesuksen seurassa.  

Kuuntele: https://www.patmos.fi/radio-patmos/ 

Ohjelmakirjasto: https://www.patmos.fi/patmosplus/