Sinun apusi antoi tulevaisuuden kolmelle sisarukselle

Patmoksen LastenApu auttaa hädässä olevia lapsia seitsemässä eri maassa. Ryhtymällä kummiksi autat lapsia tätä elämää ja taivasta varten. Seuraava viesti on Romanista Medgidiasta, yhdestä kummikohteestamme. Yhteistyöjärjestömme Avoimet ovet  työntekijäpariskunta Hardi ja Beti Kubassek  kertovat seuraavassa kauniin todistuksen siitä, miten Jumala johdattaa työssä. Tällaisia lapsia ja perheitä autamme Romanian kummityössä. Seuraavassa Hardin ja Betin kirje.

kubassek

Patmosystävät antoivat tulevaisuuden kolmelle sisarukselle

Tänään haluamme kiittää Patmos Lähetyssäätiötä ja kaikkia sen tukijoita siitä, että teillä on näky tuoda Jeesuksen rakkaus ja apu niille, jotka ovat toivottamassa tilanteessa elämässään.

Kerromme kolmen pienen sisaruksen tarinan. Heidän äitinsä oli jo kahdesti jättänyt lapset valtion laitokseen ja hakenut pois. Perheen isä oli poissa maasta, eikä äidillä ollut taloudellisia mahdollisuuksia kantaa perhettään.

Saimme tietää, että heillä ei ollut mitään syötävää ja he olivat epätoivoisessa tilanteessa. Avoimet ovet -järjestömme antoi välitöntä ruoka-apua, keittokaasua ja vaatteita. Äiti piti meihin kuitenkin etäisyyttä, emmekä kyenneet enempään.

Eräänä päivänä monta kuukautta myöhemmin saimme puhelun kaupunkimme sosiaalipalveluilta. Sosiaalityöntekijä pyysi meitä etsimään kodin kolmelle hylätylle lapselle.

Kyseessä olivat samat sisarukset, joita olimme aiemmin auttaneet. Beti yritti epätoivoisesti löytää perheen, joka avaisi kotinsa ja sydämensä näille lapsille, mutta tuloksetta.

Päivää ennen kuin lapset olisi lähetetty hallituksen orpokotiin, baptistikirkon pastori ja hänen vaimonsa, joilla oli kaksi pientä tytärtä, suostuivat ottamaan nämä kolme sisarusta kotiinsa.

Lapset olivat erittäin traumatisoituneita, etenkin kahdesta tytöstä nuorempi. Patmos Lähetyssäätiön taloudellisella tuella autoimme pastoripariskuntaa huolehtimaan lapsista. Aluksi kaikki näytti lupaavalta. Kuitenkin hieman myöhemmin pastorin vaimo sairastui, eikä pystynyt pitämään huolta viidestä pienestä lapsesta.

Yksi kirkon sisarista oli auttanut pastorin perhettä lasten ohjauksessa ja kotitehtävissä. Hän oli päässyt hyvin lähelle lapsia. Tämä sisar, jolla ei ollut omia lapsia miehensä kanssa, suostui sosiaalipalvelujen luvalla vastaanottamaan lapset kotiinsa.

Jo toinen hylkääminen ja uusi sopeutuminen emotionaalisesti hauraille pienille oli paljon, mutta Herra tarjosi tämän pariskunnan kautta rakkauden, turvallisuuden ja perheen, jota heidän sydämensä kaipaisivat.

Tästä sijoituksesta on nyt kuusi vuotta. Lapset ovat alkaneet suorastaan kukoistaa. Olemme pystyneet jatkamaan Patmoksen apua vaatteiden, kenkien, ruoan ja muiden tarpeiden täyttämiseksi. Lapset ovat menestyneet erinomaisesti koulussa ja ovat luokkiensa huipulla.

Kaikki kolme ovat vastaanottaneet Kristuksen henkilökohtaisena pelastajanaan ja ovat esimerkkejä käyttäytymisessä ja kuuliaisuudessa. Viime viikolla vanhin tyttö valmistui yläasteelta ja aloittaa lukion syksyllä.

Lapset muistavat avun, jota he saavat Patmosystäviltä. Juuri silloin, kun heidän perheensä oli kirjaimellisesti konkurssissa, rakkauden valonsäde tuli heidän elämäänsä kummiavun muodossa.

Kiitos Patmos Lähetyssäätiölle, joka auttoi tekemään tämän ihmeen. Teidän jatkuva tukenne ja rukouksenne saavuttavat edelleen ne, joilla ei ole muuta rakkauden ja toivon lähdettä.

Nöyrästi siunaamme teitä, jotka olette siunanneet niin monia.

HARDI ja BETI KUBASSEK
Avoimet ovet -järjestö, Medgidia Romania.

Tule kummiksi ja annat lapsille tulevaisuuden