Slummikeskuksella jalkapallo on enemmän kuin vain peliä

Ympäri maailmaa tunnetaan brasilialaisten intohimo jalkapalloa kohtaan. Kuka ei tuntisi suuria brasilialaisia nimiä kuten Pelé, Ronaldo, Ronaldinho tai Neymar. Brasiliassa lähestulkoon jokaisen pienen pojan unelma on olla seuraava Neymar tai seuraava Ronaldinho. Monet suuret pelaajat ovatkin ponnistaneet slummien kujilta isoille areenoille juuri jalkapallon avulla.

7967-pallo_brasilia.jpg

Slummikeskus Taivas haluaa tarjota Jangurussun slummin pojille mahdollisuuden pelata ja treenata turvallisessa ympäristössä. Slummissa rikollisuus tarjoaa nopean ulospääsyn taloudellisessa ahdingossa eläville nuorille miehille, mutta tiedämme, että se tie vie tuhoon. Jalkapallon kautta pääsemme olemaan mukana poikien elämässä ja tukemaan heitä kohti hyviä valintoja ja parempaa tulevaisuutta.

Urheilun kautta pojat oppivat tärkeitä arvoja kuten tiimipeliä, kunnioitusta, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Vaikka heistä ei tulisikaan seuraavaa suurta jalkapallotähteä, me pidämme tärkeämpänä, että he saavat kuulla Jumalan rakkaudesta ja heistä tulee oman elämänsä supersankareita ja kunnon kansalaisia.

Slummikeskuksen treeneissä pojille halutaan antaa kunnon välineet treenaamiseen.

Voit tukea Slummikeskuksen tavoittavaa työtä lahjoittamalla poikien nappiksiin ja urheiluvaatteisiin. Varoilla hankimme myös kunnollisia palloja ja muita treeneissä tarvittavia välineitä.

Kiitos lahjastasi!

Terveisin

SLUMMIKESKUS TAIVAS
Silja ja Ronald sekä Anni ja Bene