Slummikeskus Taivas vie evankeliumia ja apua Jangurussun slummin perheille

Patmos ylläpitää kummituen avulla Brasiliassa Fortalezassa Jangurussun slummissa keskusta, jota johtavat Patmoslähetit Silja ja Ronaldo Lima. Työ on aloitettu vuonna 2005. Avun piirissä on noin 200 slummin perhettä. Työ on hengellistä, aineellista ja käytännön monipuolista tukea.

Brasilian lapset eväät rajattu

Slummikeskus Taivas majakkana pimeän keskellä

Jangurussun slummissa perheiden elämä on koronavuosien aikana vaikeutunut huomattavasti. Koulujen sulkeminen ja talouden lamaantuminen koronasulkujen takia ovat vaikuttaneet erityisesti sellaisiin perheisiin, joilla jo valmiiksi on ollut vaikeuksia, eli slummin ihmisiin.

Silja Lima tekee työtä Jangurussun slummissa vieden evankeliumia ja käytännön apua paikallisille perheille.

Nyt tilanne on hieman helpottunut ja koulut ovat alkaneet. Slummikeskus Taivas on saanut olla toivontuojana sadoille lapsille, nuorille ja perheille myös koronarajoitusten aikana.

Yksi näistä autettavista nuorista on Eloáh, jonka unelmana on sairaanhoitajan ammatti.

Eloáh opiskelee sairaanhoitajaksi kummien tuella

Kummityön tavoite Brasiliassa on, että slummin lapset oppivat tuntemaan Jeesuksen vapahtajanaan ja pääsevät kouluun ja saavat ammatin. Eräs todella iloinen esimerkki tästä on Eloáh, tyttö, joka on päässyt Patmoksen tuella opiskelemaan sairaanhoitajaksi.

Slummikeskus Taivaan työn kautta tuetaan lapsia ja nuoria heidän koulunkäynnissään ja opiskeluissaan

Eloáh ja hänen perheensä on ollut mukana Slummikeskus Taivaan työn piirissä pitkään. Hän on osallistunut lasten- ja nuortentoimintaan vuosien ajan. Eloáh haluaa palvella Jumalaa ja lähimmäisiään ja hän kokee, että sairaanhoitajan ammatti on hänelle suuri unelmien täyttymys. Eloáh on ensimmäinen suvussaan, joka on suorittanut ylioppilastutkinnon ja nyt päässyt opiskelemaan korkeakouluun. Hänen esimerkkinsä rohkaisee myös muita slummin lapsia ja nuoria eteenpäin.

Ilmoittautumalla Brasilian lasten kummiksi, annat tulevaisuuden ja toivon Jangurussun slummin lapsille ja perheille.

LEENA METSÄMÄKI

Ilmoittaudu kummiksi