Suomalaislähetit palasivat Brasiliaan haastaviin olosuhteisiin

”Kiitos rakkaat ystävät kaikista rukouksistanne, joiden siivittäminä pääsimme turvallisesti kotiin tänään! Matka oli erittäin raskas ja pitkä, erityisesti mulle mahan kanssa, mutta joka hetki meistä huolehdittiin. Täällä kotipuolessa kaikki hyvin. Benen perhe voi hyvin ja meidän koti on pysynyt pystyssä nämä 4kk. Nyt sitten pikkuhiljaa taas totuttelua erilaiseen arkeen ja valmistelemaan kotia myös vauvan saapumiseen, mikä on parin kuukauden päässä enää. Olkaa siunattuja ystävät! Pian kerromme uutisia, miltä täällä elämä ja työkuviot oikein näyttää!🙏🏼❤️” ANNI RODRIGUES

Patmoksen Brasilian koulu- ja nuorisotyön lähetit Anni ja Bene Rodrigues sekä pieni Josias-poika palasivat koronaevakon jälkeen takaisin kutsumuksensa maahan Brasiliaan.

Perheeseen odotetaan syntyväksi toista lasta lokakuussa. Anni ja Bene uskovat kulkevansa Jumalan johdatuksessa, vaikka Brasiliassa tilanne on monella tapaa vaikea

Kanna tätä Patmoksen lähettiperhettä ja heidän työtään rukouksissasi. Brasilian tilanne on vakava ja suomalaisten esirukouksia ja taloudellista tukea tarvitaan enemmän kuin koskaan juuri nyt.

Työ slummin nuorten koululaisten parissa on tärkeää ja pelastaa heitä kadulta, huumejengien ja rikollisuuden maailmasta.

Anni ja Bene palasivat Brasiliaan koulu- ja nuorisotyöhön. Rukoile. Tule lähettäjäksi Rodriguesin perheelle.

Tule Annin ja Benen lähettäjäksi tästä linkistä.

Lähettäjänä olet mukana pelastamassa slummin nuoria niin tätä aikaa kuin iankaikkisuutta varten. Lähettiperheen jäsenenä saat ilmaiseksi sähköpostitse Annin ja Benen kuulumisia suoraan Brasiliasta sekä neljännesvuosittain kotiisi kannettuna lähettiperhekirjeen.

Katso sivun alussa oleva esittelyvideo Annin ja Benen Come Home koulu- ja nuorisotyöstä.