Taistelevan Suomen rukousrintama

Kuva ja Sana syntyi 80 vuotta sitten. Suomessa oli sota – ja hengellisen heräämisen aika. Luku 80 on vapautumisen luku: Mooses oli 80-vuotias astuessaan faaraon eteen vaatimaan vapautta Israelille. Nostatamme esirukoustyöhön Suomen ja Israelin puolesta.

prayer-g47d56e02d_1920

RAKKAAN synnyinmaamme eri tahoilta on nostettu muistoista 1980-luvulla Patmos-työn varhaisessa alussa Tänä päivänä -lehden ympärille muodostunut Rukousrintama Suomen pelastukseksi -toiminta.

Minut kutsuttiin Yhdysvaltoihin lehden kansainvälisen päätoimikunnan eteen kertomaan, miten vastaavaa Intercessors-verkostoa olisi mahdollista rakentaa eri kansoissa. Rukousrintaman korkea kutsumus herää nyt Jumalan tahdosta uuteen elämään Taistelevan Suomen Rukousrintama -otsikolla.

Varmista, että olet patmospostitusten listalla – tammi/ helmikuun taitteessa saat kotiisi Pyhän Hengen voiteleman mahdollisuushaasteen.

Ilmoittaudu ilmaiseksi ja velvoituksitta patmospostin vastaanottajaksi, ellet vielä ole, tästä linkistä. Jumalan työ alkaa yhdestä – oletko sinä paikkakunnallasi se yksi valittu?

Lue lehdestä luvun 80 sanoma vuosille 2022/23: