Teiniäiti Gabrielan perhe sai avun Slummikeskus Taivaan työn parista

Kun Gabriela oli 14-vuotias, hän sain ensimmäisen lapsensa Gustavan ja Slummikeskus Taivaan toimintaan osallistumisesta tuli tällöin haastavampaa.

Brasilia Silja joulutervehdys ja lapset

Patmos-lähetti Silja Lima miehensä Ronaldon kanssa alkoivat vierailla Gabrielan kotona ja olivat mukana hänen elämässään tiiviisti seuraavina vuosina.

Walisson-poika syntyi keskosena Gabrielan ollessa vasta 16-vuotias, ja tämä nuori nainen soitti Siljan apuun sairaalaan, sillä alaikäistä tyttöä ei päästetty kotiin ilman aikuista hakijaa ja nuori isä Wil ei päässyt sairaalaan eteistä edemmäksi, koska sairaala vaati pitkiä housuja kaikilta vierailijoita.

Silja ja Ronaldo istuivat kahden teini-ikäisen vanhemman kanssa pikkuisessa kodissa slummissa ja he yhdessä miettivät miten nämä kaksi nuorta selviäisivät kahden vauvan kanssa.

Silja Lima tekee työtä myös Jangurussun slummin naisten ja heidän perheiden parissa.

Vuoden kuluttua Silja ja Ronaldo lähettivät Gabrielan kampaanjakouluun Patmoksen tuella. He hankkivat hänelle saksia ja hiustenkuivaajan ja tämä nuori äiti alkoi tehdä töitä kotoa käsin mahdollisuuksien mukaan.

Kun Gabriela oli raskaana kolmannen kerran ja pikkuinen Grasielly syntyi, Silja ja Ronaldo miettivät oliko heidän rukouksensa ja yrityksensä auttaa Gabrielia valuneet hukkaan, sillä Gabriela näytti seuraavan samaa polkua kuin niin monet muutkin slummin nuorista.

Kuitenkin tänä päivänä Gabrielan ja Wilin perheen neljä lasta ovat nyt aktiivisesti mukana Slummikeskus Taivaan toiminnassa ja saavat kuulla siellä evankeliumia. Gabriela on avannut myös oman kampaamon, jonka turvin hän voi ansaita elantoa perheelleen.

Ilmoittautumalla Silja ja Ronaldo Liman lähettäjäksi autat slummin perheitä ja viet heille evankeliumia. 

Tule lähettäjäksi