Tue työtämme – sodan ja köyhyyden keskellä elävän lapsen elämä voi muuttua

Miljoonat perheet ympäri Eurooppaa elävät jatkuvassa puutteessa ja kurjuudessa. Elämänolosuhteissa, joissa he eivät edes tiedä, mistä saavat seuraavan ateriansa. Usein juuri lapset joutuvat maksamaan suurimman hinnan sodasta ja köyhyydestä kärsimällä ääriolosuhteissa ilman kunnollista kotia, puhtaita vaatteita tai ruokaa. Operaatio Joulun Lapsi vie näille kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille joululahjan ja evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta – sanoman toivosta ja ilosta kurjuuden keskelle. Perheet saavat myös yhteyden paikalliseen seurakuntaan.

Tue-työtämme-ja-lapsen-elämä-voi-muuttua

Meillä on mahdollisuus auttaa näitä vähäosaisia lapsia tekemällä tätä tärkeää työtä. Olemme riippuvaisia teidän anteliaisuudestanne, rakkaat Joulun Lapsen ystävät, varmistaaksemme sen, että tämä operaatio saa jatkua myös tänä vuonna.

Lahjoituksesi voi tuoda valoa niiden elämään, jotka kohtaavat suunnattoman suuria vastoinkäymisiä. Tukesi, riippumatta sen suuruudesta, voi saada muutoksen aikaan.

Varmistamme sen, että apusi menee perille, ja että lapset kokevat kenkälaatikkolahjan välityksellä iloa ja toivoa tässä ahdistavassa ajassa, jossa elämme. Kiitos, kun lahjoitat työhömme. Tukesi on meille tärkeä.

Lahjoita